Haberler

Samsun'da Kaçak Sigara İmalatı Yapılan Yerler Ortaya Çıkarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Kavak ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda bir markette ve ikamette kaçak sigara imalatı yapıldığı tespit edildi. Operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirildi ve baba-oğul şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Samsun'un Kavak ilçesinde polis ekiplerince, bir markette ve ikamette kaçak sigara imalatı yapıldığı ortaya çıkarıldı.

Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından baba-oğul M.Ç.(42) ve C.Ç.(22) isimli şahısların işlettiği markette ve ikametlerinde adli arama yapıldı. Yapılan arama neticesinde 1 adet tam otomatik elektrikli sigara sarma makinesi, 1 adet kompresör, 1 adet hava kurutma makinesi, 1 adet dijital terazi, 44 kg tütün, 63 bin 200 adet boş makaron ve 9 bin 800 dolu makaron ele geçirildi.

Baba-oğul 2 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Kavak Baba Samsun Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Temmuz 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Temmuz Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Temmuz burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Temmuz günün maçları nereden izlenir? Servet Yardımcı, TFF Başkan adaylığından çekildi mi? Servet Yardımcı neden adaylıktan çekildi? POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI 2024 | POMEM 31. dönem mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? D- SMART ŞİFRESİZ İZLE | D- smart şifreli mi? LASK Linz- Galatasaray maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı? Bay geçmek ne demek? Futbolda bay geçmek nedir, bay sistemi ne? LASK LINZ- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE | Lask Linz- Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? LASK Linz-Galatasaray maçı ne zaman? LASK Linz- Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Srebrenitsa Katliamı 29.yılında anılıyor | Srebrenitsa Katliamı nedir ? Srebrenitsa Katliamı ne zaman, nerede gerçekleşti? Galatasaray- Hatayspor maçı ne zaman? Galatasaray- Hatayspor hangi hafta oynanacak? İsmail Uyanık TFF adaylığından çekildi mi? İsmail Uyanık, TFF başkan adaylığından neden çekildi? 11 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? Trendyol Süper Lig 2024- 2025 DERBİ FİKSTÜRÜ | Derbiler ne zaman, hangi haftada oynanacak?
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title