Haberler

Samsun'da otomobil ile traktör çarpıştı: 3 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Kavak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile traktör çarpıştı ve 3 kişi yaralandı. Kazada traktörün römorku devrildi ve yola saçılan buğdaylar ekip ve vatandaşların yardımıyla kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Samsun'un Kavak ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Y.I.'nın kullandığı 19 ACK 816 plakalı otomobil, kavşaktan karşı istikamete geçmeye çalışan D.D. yönetimindeki 55 UA 925 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Kazanın şiddetiyle traktör römorkunun arka tekerleği koptu ve devrildi, bu esnada yüklü olan buğdaylar yola savruldu. Kazada sürücüler ve otomobilde yolcu olarak B.B.Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yola saçılan buğday ekip ve vatandaşların yardımıyla kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Otomobil İtfaiye 3-sayfa trafik Samsun Güncel Polis Kavak Kaza İtfaiye Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title