Haberler

Samsun'da pitbull dehşeti! 11 yaşındaki kız ölümden döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da parkta arkadaşları ile oynadığı sırada, pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki kız çocuğu kanlar içinde kalarak ölümden döndü.

Samsun'un Havza ilçesinin Memduhiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 11 yaşındaki Tuğba Kaplan ve arkadaşları ile oyun oynarken parkın yanındaki bahçede bulunan köpekleri sevmek istediler. Evin bahçesinde bağlı olmadığı ileri sürülen 3 adet pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan Tuğba Kaplan, çevredekilerin yardımına koşması üzerine ölümden kurtuldu.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Kanlar içinde kalan kız çocuğu Havza Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesinin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Samsun'daki hastanede tomografisi çekilip müdahalesi yapılan Tuğba Kaplan daha sonra yine ambulansla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Samsun'da pitbull dehşeti! 11 yaşındaki kız ölümden döndü

ARKADAŞLARIM KAPIYI AÇTI

Yaşadığı dehşeti anlatan Tuğba Kaplan, arkadaşları ile parka gittiğini, arkadaşının köpekleri sevmek için yanına gidip kapıyı açınca köpeklerin kendisini ısırmaya başladığını ve sürükleyerek içeri çektiğini söyledi.

ÖFKELİ BABA "ŞİKAYETÇİYİM"

Tuğba Kaplan'ın babası Metin Kaplan ise, "Çocuklar parka gidiyorlar. Parka giderlerken kapıyı açıyorlar. Köpek gelip bunları ısırıyor. 3-4 tane, 5 tane pitbull cinsi köpek. Şehrin merkezinde bunları besliyor. Yazık günah değil mi? Şikayetçiyim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuğba Kaplan Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

ege:

hiçbir köpeğin küçük bir kızın hayatı mevzubahis olduğunda bir önemi yoktur aksini konuşanların akıl sağlığı yerinde değildir

Yanıtla411
zülal uçar:

izmirde yaşıyorum. benimde bir tane pitbull um var. sorun pitbull değil kız diyo ki bahçe kapısını açıp içeri girdik. lan sen salak mısın? pitbull değil başka bir hayvan da olsa bu büyük ırk (golden hariç) sahibi yanında yokken içeri girmek nedir. pitbullar da alan koruma var kardeşim sen eğer ki sahibi yokken o eve giriyosan kusura bakma da sonucu tabiki bu olur. pitbullara olan ön yargınızı kırın artık. aşıları tam tasmasını ağızlığını taktığım halde dışarı çıkınca insanlar yüzünden sıkıntı

Yanıtla113
Zülaaaall:

İnşallah senin sevdiğinin başına da gelsin de gör.

08
DOĞRU SÖZ:

SEN BUNU SADECE KENDİ EVALDINA YAPIIRSA ANLARSIN BOŞ KONUŞMA

05
K.MARAŞ:

Zülal insanlar senin gibi düşünmek zorunda degil, zararlı oldugunu bile bile besleyenin canı cehenneme 11 yaşında çocuk diyor farkedersen bu çocuklar dışarda güvenle oynamasınmı bu ne saçma yorum senin evladın olsa biraz belki empati yaparsın

12
ADA:

Sende pitbullaşmışın pitbulla yaşamaktan

01
ZÜLAL UÇAR:

BEN ADIMI SOY ADIMI YAŞADIĞIM ŞEHRİ YAZIP YORUM YAPIYORUM HEPİNİZ ANONİMSİNİZ. DIŞARDA TABİKİ ÇOCUKLAR OYNAYACAK AMA BAŞKASININ EVİNE GİRDİM DİYO LAN ÇOCUK ORDA NİYE BURDA HAYVANA MAL EDİYOSUNUZ OLAYI. KARDEŞİM MADEM PİTBULL YASAK EN AZ PİTBULL KADAR SALDIRGAN OLAN MALAKLI VE SİVAS KANGALI DA YASAKLANSIN MADEM. ONLAR DA BESLENMESİN BAKILMASIN. HADİ BAKIN İŞİNİZE BOŞ MUHABBET YAPMAYIN. KIZA DURDUK YERE SALDIRSA HAYVANLAR SAVUNMAM AMA ORDA ÇOCUK KALKIP EVE GİRECEK PİTBULL DA AAA HOŞGELDİN DİCEK!!

00
Deli Oğlan...:

HAY PİTBULUNUZUN DA SİZİNDE ALLAH. . . . ABİ BU PİTBULCULAR HASTA . . . PSİKOLOJİK İŞLEMLERDEN GEÇMELİLER. . . YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ BU YAVRUCAĞA. . . UTANMAZ, ARLANMAZ PSİKOPATLAR. . .

Yanıtla210
zülal uçar:

utanmaz arlanmaz psikopatlar? neyin kafasını yaşıyosunuz siz ya. hayvanlarda alan koruma diye bişey duymadın mı sen hiç ? ırkı rot olsaydı alman kurdu olsaydı o zaman ne olacaktı ? onlarda da alan koruma var

42
Vatandaş:

Bu köpeklerin beslenmesi yasaklanmalı, hala hiç bir şey yokmuş gibi rahat rahat gezdiriyorlar, bu kaçıncı vaka yeter artık

Yanıtla28
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title