Haberler

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Bin 309 Adet Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Canik ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 23 yaşındaki B.G.'nin evinde 6 bin 309 adet sentetik ecza, 5000 TL para ve bir uyuşturucu kullanma aparatı bulunarak ele geçirildi. B.G. gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor.

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 bin 309 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda, B.G. (23) isimli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın evine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 6 bin 309 adet sentetik ecza, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5000 TL para ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili B.G. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Uyuşturucu Operasyon Güvenlik Jandarma 3-sayfa samsun Sağlık Canik Hukuk Suç Güvenlik Uyuşturucu Yerel Haberler Suç Hukuk 3.Sayfa Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title