Haberler

Sancaktepe'de Soğuk Hava Deposunda Yangın

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ve dron görüntüleriyle kaydedildi. Yangın, sabah saatlerinde meydana gelirken, alevlerin rüzgarla yayılması sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı.

Sancaktepe'de soğuk hava deposundaki yangın böyle görüntülendi

İSTANBUL - Sancaktepe'de soğuk hava deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, yanan depo ve yükselen dumanlar dron ile havadan görüntülendi.

Yangın, Sancaktepe'de bir soğuk hava deposunda saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler rüzgarın da etkisiyle yayılırken, yanan depodan yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürerken, soğuk hava deposunun yanma anı dron ile havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Hava Durumu Acil Durum Sancaktepe İstanbul İtfaiye 3-sayfa Yaşam İtfaiye Acil Durum Hava Durumu Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title