Haberler

Şanlıurfa'da Atatürk Barajı gölünde 2 kişi boğuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk Barajı gölüne giren 2 kişi boğuldu. İbrahim Çiftçi (31) ve Vedat Akbaş (17) serinlemek için baraj gölüne girdi ve bir süre sonra gözden kayboldu. Cenazeler, Bozova Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk Barajı gölüne giren 2 kişi boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Bozova ilçesi Çatak Mahallesi'ndeki Atatürk Barajı gölünde yaşandı. İddiaya göre, İbrahim Çiftçi (31) ve Vedat Akbaş (17) serinlemek için baraj gölüne girdi ve bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarda bulunması üzerine bölgeye AFAD, jandarma, dalgıç ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dalgıç polislerin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler, Bozova Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerinin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Devlet Hastanesi İbrahim Çiftçi Bozova İlçesi Vedat Akbaş 3-sayfa Güncel Otopsi Bozova Yaşam 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title