Haberler

Salça yaparken akıma kapılan anne ile kızı hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında damda makine ile salça yapan anne ile 15 yaşındaki kızı elektrik akımına kapılarak can verdi.

Şanlıurfa'da makine ile damda salça yaparken elektrik akımına kapılan anne ile kızı hayatını kaybetti.

Olay, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Akçalı kırsal Mahallesinde yaşandı. Damda makine ile salça yapan 50 yaşındaki Zehra Elesli ile 15 yaşındaki kızı Hatun Elesli elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan anne ve kız yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Anne ve kızı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Anne ve kızın cesetleri, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Morga giden yakınları olayın nasıl olduğunu görmediklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Akçakale 3-sayfa Güncel Yaşam Kaza Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Emrah null:

kaçak elektrik bir gün mutlakabi iz bırakacak

Yanıtla114102
Üveys Uyanık:

ne olsa kaçak diyirsunuz biraz vicdanlı olun her insanın başına gelebilir

37113
Ali Ant:

Vicdansizlik ta mutlaka bir gün iz birakır..

39
Emrah null:

üveys kardes eşim d.bakir bismilli ben izmir sence ırkçı olsam 20 yıldır biriyle ne evlenir nede bi arada yaşarım benim en samimi arkadaşlarım Hatta Dostlarım kürtlerdir Sen önce vicdanı buraya bilmeden yazdıklarında ara biz vicdanın ne olduğunu biliyoruz

Yanıtla2669
Üveys Uyanık:

bu dünyada ancak vicdanınız sizi kurtarır on yargılı olmak ırkçı olmak insanlığa yakışmaz inssnin dürüstlüğü anca hem bu dünya hemde ahiretibzi kurtarır ne devlet nede başkası sizi kurtarmaz

Yanıtla1852
Emrah null:

ya Halil kardeş Tabii ki kaçak elektrik insanı öldürür istisnalar hariç o memur Oraya gelmeden birkaç gün önce o elektrik normale çevrilir ve kalan 28 gün kaçağa devam. Bak bunları bilmeden konuşmuyorum Şu anda doğuda yeni yeni tekrar elektrik direkleri dikilmeye başlandı ve bu memurlar korkularından köylerde sesini çıkartmadan 5 lira 10 lira elektrik yazıp gidiyorlar

Yanıtla1538
Halil Gülşahin:

Esas olan elektrik kaçağının tespiti Elektriğin sayaçtan geçeni insanı öldürmeyipte sayaçtan geçmeyeni (kaçak) mı Adam öldürüyor?

Yanıtla1514
Turgut Aydoğdu:

kaçak elektrik sadece sayaçtan geçmeyene denmez. bina projesi dışındaki her elektrik çekimide kaçak elektriktir. üçlü prizde kaçak elektriktir. ama malesef bizim medya kaçak kelimesini çalınan olarak sunduğu için insanlara öyle bir algı oluşmuş.

118
ARSLANOĞLU Hakan:

Anne ile kızının ölüm kaderi aynı yazılmış. Mekanları cennet olsun inşallah.

Yanıtla321
Turgut Aydoğdu:

Maşallah ülkenin her yerinden elektrik fışkırıyor. Elektriğe zam yolda

Yanıtla013
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title