Haberler

Şanlıurfa merkezli PKK-KCK operasyonunda 6 gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa merkezli düzenlenen PKK-KCK/PYD-YPG operasyonunda 6 zanlı yakalandı. Operasyon, Şanlıurfa, Mardin ve Elazığ'da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında örgütsel dokümanlar ve silahlar da bulunuyor.

Şanlıurfa merkezli PKK-KCK operasyonu: 6 gözaltı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa merkezli 3 ilde terör örgütü PKK-KCK/PYD- Ypg'ye yönelik düzenlenen operasyonda 6 zanlı yakalandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Şanlıurfa MİT Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı TEM ile İstihbarat şube müdürlükleri ekipleri, terör örgütü PKK-KCK/PYD-YPG'ye yönelik çalışma başlattı. Şanlıurfa, Mardin ve Elazığ'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 4'ü yabancı uyruklu 6 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 1 örgütsel doküman, 1 laptop, 43 fişek, 2 tabanca şarjörü, 6 cep telefonu, 6 sim kart, 2 flaş bellek, 1 hard disk ile 16 CD ele geçirildi. Bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Operasyon Şanlıurfa Güvenlik Politika 3-sayfa Elazığ Mardin Hukuk YPG Kck PKK Güvenlik Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title