Haberler

Günlük kiralık evde ölü bulunan Sedanur, ölmeden 11 gün önce uyuşturucu tedavisi için çip taktırmış

Güncelleme:
Abone Ol

Maltepe'de kaldığı rezidansta ölü bulunan 24 yaşındaki Sedanur'un ölmeden 11 gün önce uyuşturucudan kurtulmak için çip taktırdığı öğrenildi. Sedanur'un yanında bulunan erkek arkadaşı ise, "Sedanur kız arkadaşım olur. Olay günü günlük ev kiraladık. Gece uyuşturucu aldık birlikte olduk yattık. Kalktığımızda da hareketsiz yatıyordu" dediği öğrenildi. Kendisine ait çantada ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu da bulunan erkek arkadaş ise serbest bırakıldı.

9 Eylül günü kaldığı günlük rezidansta hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sedanur Şen'in ölümüyle ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

"UYUŞTURUCU ALIP BİRLİKTE OLDUK"

Sedanur Şen'in yanında bulunan erkek arkadaşı Serdar Yazıcı ifadesinde, "Sedanur kız arkadaşım olur. 8 Eylül günü birlikte günü birlik olarak kiraladığım rezidansa gittik. Gece uyuşturucu aldık. Sonra birlikte olduk. Öğle saatlerinde görevli çıkış için telefonla aradığında uyandım. Sedanur hareketsiz yatıyordu. Sonra görevlilere haber verdim" dediği öğrenildi.

SİLAH VE UYUŞTURUCU BULUNDU

Rezidans görevlisi ise olay yerine gelen polislere, "Odaya geldiğimde genç kadının yatakta hareketsiz yattığını görünce 112 yi aradım. O sırada Serdar adlı kişinin tabanca ve uyuşturucuyu çantasına koyduğunu gördüm" dediği öğrenildi. Polisin çantada yaptığı aramada bir adet tabanca ve 4 mermi ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Sorgusunun ardından savcılığa sevk edilen Serdar Yazıcı çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SOL KOLUNDA İĞNE İZİ GÖRÜLDÜ

Olay yerinde yapılan incelemede Sedanur'un sol kolunda iğne izi olduğu görüldü. Herhangi bir darp izine de rastlanmayan Sedanur Şen'in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak.

UYUŞTURUCUDAN KURTULMAK İÇİN ÇİP TAKTIRMIŞ

Sedanur Şen'in uyuşturucudan kurtulmak için tedaviye başladığı ve ölmeden 11 gün önce de çip taktırdığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

tövbekar 34:

seytan insanogluna düsman oldu ve yemin etti ve dediki and olsun bednde insanoglunu azdiracagim günah isletip cehenneme gitmesii icin elimden geleni yapacagim alkol uyusturucu ve zinanin sonu cehenneme variyor malesef hayatta olanlar firsat var iken tövbe edin kötülüklerden haramlardan uzak durun ALLAH cok bagislayan affedicidir

Yanıtla40323
AynenDevam:

Aynen kanka guzel hikaye, yuzuklerin efendisini de oku o daha fantastik xD

10
Ali Bozkurt:

Bu arkadaşı yobazlıkla suçlayım çağdaş değil deyin sizinkiler rezidans dairelerinde ölüyor

00
Platon :

Ana baba yok ceza yok yaptirim yok.

Yanıtla15207
Murat Kaya:

Uyuşturucudan kurtulmak istiyormuş...erkek arkadaşı da istemiyormuş demek ki...silah zoruyla kıza uyusturucu vermiş...ilk şüphe..bu hakim ve savcılar uyuşturucu mu alıyor da hemen serbest bırakıyor...onu ötturmüyor ...yazik gençlere...

Yanıtla39144
Ali Turkmen:

ALLAH muhafaza...Yok olup giden gencecik hayatlar

Yanıtla5100
Zeynep Nursen:

Günlük kiralık evde ölmüş günlük kiralık evler ne amaçla tututur, allah bu kızlara doğruluk ve ahlak versin

Yanıtla1327
Kadir Buyuk:

yaw madem hiç bişey bulamadınız ruhsatsız silah bulundurmaktanda mı alamadınız çocugu yazıklar olsun memleket bitmiş...

Yanıtla321
COVİD 19:

EE bunun neresi haber anlam veremedim. SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR. Haber niteliği yok bence öğlen ne yemeliyiz onu düşüünmek lazım.. Boş geçin bu tarz niteliği olmayan haberleri ..

Yanıtla157
Halil Kara:

olm sen ben olsak müebbet verirler millet nasıl serbest kalıyor aklım almıyor. Hem eroinman hem ruhsatsız silah. temin etmek bile torbacılığa girer

Yanıtla417
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title