Haberler

Şehit babası oğlunun vasiyetini açıkladı; İmamoğlu kısa süreliğine soğuk terler döktü

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gara bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehit babası, oğlunun vasiyetini açıklayarak "Oğlum, siyasilerin cenaze törenine katılmasını istemiyordu" dedi. Bu sözler karşısında kısa süreli duraksayan İmamoğlu, babanın "Oğlum sizin için 'o senin akraban. Gelirse bir şey diyemem' demişti" sözleriyle derin bir nefes aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesini ve kabrini ziyaret etti.

MEMLEKETİ TRABZON'A GİTTİ

Ziyaret için Trabzon'a gelen İmamoğlu, havalimanında gazetecilere, şehit Piyade Üsteğmen Ayar ile aynı aileden olduklarını söyledi. Cenaze törenine katılamadığından aileye taziyede bulunmak için Trabzon'a geldiğini belirten İmamoğlu, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Buradan Köprübaşı ilçesine geçen İmamoğlu, basına kapalı görüştüğü şehit Ayar'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti. İmamoğlu daha sonra, şehidin babası Ali Yılmaz Ayar, kardeşi Ahmet Yavuz Ayar ve beraberindekilerle Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın mezarını ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunması ve dualar edilmesinin ardından İmamoğlu, şehidin mezarına çiçek bıraktı.

OĞLUNUN VASİYETİNİ AÇIKLADI, İMAMOĞLU SOĞUK TERLER DÖKTÜ

Ziyaret sırasında baba Ali Yılmaz Ayar, oğlunun vasiyetini açıklayarak "Oğlum, siyasilerin cenaze törenine katılmasını istemiyordu" dedi. Bu sözler karşısında kısa süreli duraksayan İmamoğlu, babanın yeniden söz alarak "Oğlum sizin için 'o senin akraban. Gelirse bir şey diyemem' demişti" sözleriyle derin bir nefes aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Ali Yılmaz İmamoğlu Politika 3-sayfa Trabzon Güncel Sözler Piyade Fatih Yaşam Baba Irak Gara 3.Sayfa Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Güven önemlş:

imamoğlu Türkiye'nin modern yüzüdür. adam gibi adamdır

Yanıtla400158
Aslan Yıldız:

haaahhhaaaaa o bir puroje

636
sinan çayırcı:

Adamın olmadığı yerde mi ?

521
Ahmet Altunok:

bütün insanlar kendine benzeyeni seçer yapılacak bir şey yok O da size benziyor demek

315
Teşkilatı mahsusa:

He he he keroooo

410
Mustafa Kocak:

siz ibb demi çalışıyorsunuz?

29
Erol Birol :

Yandaş medya devamlı İmamoğlu nun üzerine gidiyor. Korkunun ecele faydası yok. Birdahki seçimde İmamoğlu iktidar olacak ha öyle ha böyle.

Yanıtla15145
Sinan Bulduk:

Gtn kscsğz mrk etme

43
Perwer:

Böyle bir şey varsa bunu ilk gün açıklarsınız, daha çok babasının kendi görüşü gibi geldi bana. Adam kalkmış taziye gelmiş, kim olursa olsun böyle bir şey yüzüne söylenmez, ayıp

Yanıtla3653
Buğra Er:

Uzun adamın partısınden bahsetmıs sehitimiz

Yanıtla3922
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title