Haberler

Çığda şehit olan uzman çavuşun 3 aylık kızıyla vedalaştığı görüntüler yürek dağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Van'da meydana gelen çığ felaketinde şehit düşen Aydınlı Uzman Çavuş Muammer Keskin'in kızıyla vedalaştığı görüntüler yürek dağladı. Görüntülerde şehidin kızına "İşe gitmem lazım babam. İşe gitmezsem nasıl ekmek yiyeceğiz o zaman" dediği duyuluyor.

Van'da yaşanan çığ felaketinde şehit düşen Aydınlı Uzman Çavuş Muammer Keskin'den geriye, 3 aylık kızıyla işe gitmeden önde vedalaştığı duygusal görüntüler kaldı.

Van'daki çığ felaketinde şehit düşen askerler ve güvenlik korucularının birisi olan Aydınlı Uzman Çavuş Muammer Keskin'in naaşı, toprağa verilmek üzere baba ocağı Çine ilçesine uğurlandı. Şehitten geriye ise bir okul arkadaşının paylaştığı görüntüler kaldı.

"GELİNCE BEN SENİ ÖPERİM"

Görüntüde 3 aylık kızını öperek, "İşe gitmem lazım babam. İşe gitmezsem nasıl ekmek yiyeceğiz o zaman. Çalışmam lazım kızım. Gelince ben seni öperim olmaz mı?" diyen şehidin bu sözleri okuyanları duygulandırdı.

Şehitten geriye bu fotoğraf kaldı:

Şehitten geriye 3 aylık kızıyla vedalaştığı görüntüler yürek dağladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muammer Keskin Aydınlı Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

inanki:

inanki boğazımızda kaldı düğümler perişan olduk acınız acımızdır Allah rahmet etsin

Yanıtla044
ülkücü:

mekanın cennet olsun yiğidim ciğerimi yaktın şehidim helal bir lokma ekmek için tüm davamız sen helal lokma yesin diye cennet kokulu yavrundan ayrılırsın kimileri de haramına haram katar geleçek bizimdir yiğidim vallahide bizimdir billahide bizimdir biz kimmiyiz helal lokma peşinde koşanlar helal lokmalarla yetiştirdiğimiz evlatlarımız elbet haramzadelerin boğazına çökecek elbet o günler gelecek

Yanıtla130
Ali:

ALLAHIM sen ülkemizi koru kolla YARABBİ. Buna yürek dayanmaz. Yavrum babasını bilemeden büyüyecek. :(((

Yanıtla031
celil:

allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

Yanıtla029
U.G.:

SÖZÜN BİTTİĞİ YER. . .

Yanıtla029
ADINI YAZ Y:

Şehitler ölmez ama arkada bıraktıkları evlatları ve eşlerini zor günler bekliyor çok zor babasız büyümek çok zor . . . . ALLAH bütün şehitlerimize rahmet eylesin. . eşlerinde bol sabırlar. . .

Yanıtla019
hhhhh:

Allahım tüm şehitlerimize kahraman evletlarımıza rahmet eylesin mekanları cennet olun inşaallah. Mevlam yakınlarına sabırlar ihsan eylesin inşaallah.

Yanıtla016
oben:

Allah rahmet eylesin rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin

Yanıtla016
alicaner:

özgünüm şehidim. . Xweda rehma xwe lı we bike.

Yanıtla112
Cebel:

Allah Rahmet eylesin ve Rabbim eşine ve merhum şehidin çocuğunu iki cihanda perişan eylemesin ve onları kimseye muhtaç etmesin... Evladını da salihalardan eylesin....

Yanıtla112
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title