Haberler

Sevgilisinin ihanetini öğrendikten sonra aldığı intikam, ağızları açık bıraktı

Güncelleme:
Abone Ol

Bir kadın, sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince alışılmışın dışında bir intikam yöntemi almaya karar verdi. İntikam yöntemi duyanların ağzını açık bıraktı. Yaşadığı ülkede kaçak olan adamı ihbar eden kadın, intikam almak uğruna eski erkek arkadaşını sınır dışı ettirdi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla olayı anlatan kadın, kullanıcılardan büyük ilgi gördü.

Sevgilisinin ihaneti öğrendikten sonra aldığı intikam, ağızları açık bıraktı. TikTok uygulamasından paylaşım yapan bir kadın sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince ondan korkunç bir intikam almak istedi. Sevgilisinin o dönemde Amerika Birleşik Devletleri'nde kaçak yaşadığını ifade eden genç kadın onu polise ihbar ederek sınır dışı ettirdi. Sevgilisinin Meksika'ya geri gönderildiğini anlatan genç kadın, "Pişman değilim" dedi.

Sevgilisinin ihaneti öğrendikten sonra aldığı intikam, ağızları açık bıraktı

bir kadın eski sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendikten sonra intikam aldı. Sevgilisini bir seyahat için ikna etti ve birlikte ikili yolculuğa çıktı. Eski sevgilisinin şaşkınlığına rağmen, onu Meksika sınırına kadar götürdü çünkü kendisini aldatan sevgilisini sınır dışı etmeyi planlıyordu. Kendisini Meksika sınırında bulan adam ihanet söylemlerini inkar etti.

Sevgilisinin ihaneti öğrendikten sonra aldığı intikam, ağızları açık bıraktı

Eski sevgilisini Meksika sınırında bıraktığını dile getirdiği TikTok paylaşımı ise kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları aldığı intikamı 'tarihin en iyilerinden biri' diyerek takdir etti. Bazıları ise duruma tepki göstermeyi seçti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Psikoloji 3-sayfa Yaşam Medya Psikoloji 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title