Haberler

Sinop'ta meydana gelen trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

Sinop'un Erfelek ilçesinde meydana gelen trafik kazası, bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada motosiklette bulunan kişilerin bir minibüsle çarpışmasının ardından metrelerce havaya fırladığı görülüyor.

Sinop'un Erfelek ilçesinde 1 Ağustos Perşembe günü meydana gelen trafik kazası bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Feci kazada motosiklette bulunan kişilerin bir minibüsle çarpışmasının ardından metrelerce fırladığı gözüküyor.

Kaza, 1 Ağustos Perşembe günü Sinop'un Erfelek ilçesine bağlı Çobanlar köyü mevkisinde meydana geldi. Bir okul servisi ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü Enes Sırgancı olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan bir kişi de ağır yaralandı. Kaza anı bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Çarpışmanın ardından motosiklette bulunan kişilerin metrelerce havaya fırladığı gözüküyor. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Trafik Kazaları Güvenlik Erfelek 3-sayfa Güncel trafik sinop Kaza Güvenlik Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title