Haberler

Sivas'ta Yayaya Çarpan Aracın Sürücüsü Baygınlık Geçirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Sivas'ta yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpan şoför, yayanın yerde baygın şekilde yattığını görünce şoka girdi.

Sivas'ta yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarptığı Ahmet Nazım Aksoy, ağır yaralandı. Ticari aracın sürücüsü T.T. de kaza sonrası baygınlık geçirdi.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Sularbaşı Mahallesi Hikmet Işık Caddesi'nde meydana geldi. T.T. yönetimindeki 34 TG 3538 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Nazım Aksoy'a çarptı. Kazada Aksoy ağır yaralandı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Aksoy, Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Sivas Yayaya Çarpan Aracın Sürücüsü Baygınlık Geçirdi

KAZA SONRASI ŞOKA GİRDİ

Kaza sonrası şoka giren ve kalp pili olduğu öğrenilen hafif ticari aracın sürücüsü T.T. de baygınlık geçirdi. Kaza yerine çağırılan ikinci bir ambulansla T.T. de hastaneye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Nazım Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Nadir:

Inanmam numara yapiyor.

Yanıtla153
kiko:

ne mal insanlarsınız ya

00
Burası Düzce:

Belki suç soforundur belki değildir bilinmez fakat illa ki suç sofore deyip idam isteyen kafasıza itafen. . araç kullanırken en çok dikkat edilen şey yayalar çünkü tarlada, evinde ki halıda, ebesinin camında yürür gibi yola dalan sürüsüyle yaya var. Sofor dikkat etsin tamam da birazda yaya farkında olsun en azından evinin içinde olmadığının. . .

Yanıtla00
mehmet:

insanlık budur işte hepimizin başına gelebilir kolay değil kimisi arkasına bile bakmadan kaçar gider kimisi kahrından vicdan azabından baygınlık geçirir aradaki ince cizgiyi siz yorumlayın artık

Yanıtla00
Murat:

Allah insanları, hafif ticari araç , ticari araç kullanlardan, servis aracı kullanamlardan, ticari taksi kullananlardan korusun. . . Bunlar varya baş belası. . Kimsede bir şey diyemiyor. Dede gör?

Yanıtla00
DOST:

Kötü yorum yapan arkadaşlar. Adam istese kaçabilirdi eleştri yapmadan önce empati kurun Bilerek yapılıcak bi iş değil KAZA sonuçta anlayışlı olmak lazım. Rencide etmek yerine bi geçmiş olsun demenizi tavsiye ederim. İnşallah iyi olur.

Yanıtla00
dallama yorumlar:

YAW KARDEŞİM (ASILSIN). NE BİÇİM İNSANSIN LAN. ANARJİMİ İSTİYON ÜLKEDE. BU SENİN BAŞINA GELSE İYİMİ. HERKESİN BAŞINA GELEBİLECEK TALİHSİZ KÖTÜ BİR DURUM. KLAVYE ARTİSTLİĞİ YAPMAYI BIRAKIN. ADAM GİBİ YAPICI SEVİYELİ YORUMLAR YAZIN.

Yanıtla00
İnsan:

Mal mal yorum yapma haberi iyi oku cahil

Yanıtla00
COMMENETOR:

Trafiğe cıkıyorsan 100/50 kaza riskini kabullenerek cıkıyorsun türkiyede, Trafiğe cıkan her yaya veya şöför bu riski peşinen kabul ediyor. . . . O yüzden kaza sana gelmeden, sen commenetor e gel :)

Yanıtla00
Yorum:

Bildiğim bir şey var ki Sivaslılar araba kullanmıyor. Sivas''a gittim adam yayayı gördükçe gaza basıyor. İnsanına lafım yok lakin bu adamları trafiğe çıkartmak kazaya davetiyedir. Bu arada bunu hangi Sivaslıya söylediysem ''Sen Kayseriyi görmemişsin. '' dedi.

Yanıtla00
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title