Haberler

Sivil polis, kendisine yol vermeyen sürücüyü silah çekip durdurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'da kendisine yol vermeyen genç sürücüyü durduran sivil polislerin tavrı tepki çekti. Silah çekip aracın arkasından koşan sivil polis "Geri zekalıyla uğraşıyoruz. Yol vermedi hakkını veriyoruz" diyerek gence hakaret etti. Ceza kesilen sürücü ise, "Polis olduğunuzu bilsem yol verirdim" sözleriyle kendini savundu.

Hatay'da trafikte kendisine yol vermeyen genç sürücüye ceza yazan polislerin tavırları sosyal medyada tepki çekti. Silah çekip aracı durduran sivil polis, "Geri zekalıyla uğraşıyoruz. Yol vermedi hakkını veriyoruz" dedi.

YOL VERMEDİĞİ KİŞİLER SİVİL POLİS ÇIKTI

Hatay'da genç bir sürücü ile sivil polisler arasında trafikte yaşanan tartışmaya ait görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sürücü, korna çalarak kendisinden yol isteyen diğer aracın sürücüsüne yol vermedi. Genç sürücünün yol vermediği kişiler sivil polis çıktı.

SİLAH ÇEKİP ARACIN ARKASINDAN KOŞTU

Silah çekip aracın arkasından koşan sivil polisler, sürücüyü otomobilden indirdi. Neye uğradığını şaşıran sürücü, "Ne yaptım da trafik cezası kesiliyor. Ben senin polis olduğunu bilsem yol verirdim zaten." dedi.

"YOL VERMEDİ HAKKINI VERİYORUZ"

Sivil polis ise, "Söylüyorum oğlum sana ne yaptığını. Ben sana polisim yol ver diyorum. Sen kimsin diyorsun. Öyle bir dünya yok. Geri zekalıyla uğraşıyoruz. Yol vermedi hakkını veriyoruz." diye hakaret etti. O anlar sürücünün araç kamerasına yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Hatay Hatay Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (207)

Orhan Özsoy:

Polis arkadaşlar gerekeni yapmış artistlik yapmayacan

Yanıtla3K580
Mehmet Vatandaş:

artistlik bu tip polislere has bir şey sen de bu tiplerdensin galiba

1191K
Ferhat Uras:

Polis bu şekilde hukuksuzluk yaparsa vatandaş polise saygı duymaz. Kamu görevlisi hukuksuzca davranamaz, örnek olmalı. Görevini kurallara uygun bir şekilde ve nezaketle yerine getirmeli. Aksi tutum ve davranışlar vatandaşın Devlete olan güvenini zedeler.

611K
mehmet:

sivilse bence hakkı yok. polisler derhal acığa alınıp görevden uzaklaştırılmalı. halka saygısı olmayanın devletine milletine faydasıda olmaz.

881K
Bitlisli:

Peki bu genç onların polis olduğunu nereden bilecek ???? Her önüne gelen ben sivil polisim desin o zaman

511K
Mustafa Usta:

Böylelerinin yüzünden halkın polise bakış açısı farklı oluyor.

41642
TAYFUN:

Polisin tutumu yanlış yol vermedi diye kabadayı tutumuyla yol kesemez. Oldu ki sivil polissin aracında çakar var onu kullan. Umarım bakan bey bunları trafik polisi yapar biraz akillanirlar.

Yanıtla1621K
Mevlüt:

Magandanın tutumu doğru yani onu mu demek istiyorsun.

46052
Akıllı olmalıyız:

Neyle izledin haberi adam çakar açmış dat dat geliyoruz polis diyoruz niye hala önümüze kırıyorsun dedi. Mesele yol verme de değil önüne kırmış.

21946
Doğrucu Mahmut:

Polis göreve gidiyor olsaydı durup ekip çağırmazdı.Dayısı sayesinde işe girmiş,bir de silah çıkarıp bilmemne yapıyor.Arabadaki de silahını çıkarıp sıksa ne olacaktı?

232
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title