Haberler

Sokak ortasında iğrenç hareket! Herkesin içinde kendini tatmin etti

Güncelleme:
Abone Ol

Çankırı'da sokak ortasında mastürbasyon yapan bir şahıs, vatandaşlar tarafından görüntülendi. Polis ekipleri, görüntüler üzerine harekete geçerek şahsın kimliğini tespit etti ve kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Son günlerde sokak ortasında yaşanan birbirinden iğrenç olaylara bir yenisi daha eklendi. Birkaç ilde sokak ortasında sevişen insanların ardından bu kez sokak ortasında kendini tatmin eden bir adamın görüntüleri ortaya çıktı.

Sokak ortasında iğrenç hareket! Herkesin içinde kendini tatmin etti

Olay, Buğday Pazarı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahıs sokak ortasında mastürbasyon yaparken görüntülendi. Görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından olayı gerçekleştiren şahsın M.K.D. olduğu tespit edildi. Şahıs, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs hakkında 'müstehcenlik' suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi. Şahsın mastürbasyon yaptığı anlar ise vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Çankırı Hukuk Polis Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Doğrucu:

Akp gençliği gayet normal

Yanıtla280180
sinan çayırcı:

Laiklik bu işte .

174193
Necati Hançer:

akp gençliği atlasın sana

125145
Gökmen Dalkilic:

Atasının izinden giden mastürcü Atatürkün kurdugunu iddaa ettigi özgür cumhuriyet vatandaşı

Yanıtla11752
Doğrucu:

23 yildır yöneten osmanlı artıklarının ihracat fazlası anası bunu kesin dergahta kimden yaptığınıda bilmiyordur

00
Doğrucu:

Camide yetişmişler dergahlardan çıkmalar genelde böyle bozuk olur

00
Lady Star:

Duzelteyim hemen chp demek istedik kardes karistirdin sanirim akp namuslu olan chp orgutle is yapan dinden rahatsiz olan ??

Yanıtla10455
Orhan Dağdelen:

akp mhp dindar bir ülke istedi ama ahlak elden gitti...

Yanıtla38113
Cafer Tekinalp:

Öyle değil maalesef. Hükümete tepki olsun diye ayyaş oldunuz, üç çocuk deyince benim vucudum benim tercihim deyip kimi görseniz altına girdiniz cinsel tercihim deyip lgbt oldunuz. Ama dindarlar suçlu.

00
Murat Okumuş:

CHP sayesinde

00
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title