Haberler

Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranan şahıs, ev aramasına gelen 2 polis memurunu yaraladı. Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polis memurunun hastanedeki tedavisi sürerken, saldırganın kaçtığı evden alınması için polis operasyon başlattı. Saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin yapılması için Adana emniyetine götürüldü.

Adana merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1327 sokakta meydana gelen olayda, uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranması olan Süleyman Işık'ın evde olduğunu tespit eden polisler gözaltına almak için şahsın evine geldi. Bu sırada Işık, polislerin kendisini almaya geldiğini görür görmez balkondan pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yüreğir Araştırma Ekipleri'nde görevli polis memuru Hasan Arık göğsünden, ismi öğrenilemeyen diğer polis memuru ise sırtından yaralandı.

Adana'da polise silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

POLİSİ YARALAYAN ZANLI YAKALANDI

Yaralı polisler, ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırgan ise arka sokağa kaçtı. Özel Harekat Polislerinin de desteğiyle Işık, saklandığı evden polis ekipleri tarafından alındı. Saldırganın kaçtığı evden alınma anıysa kameralar tarafından görüntülendi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, yakalanan zanlı yoğun güvenlik önlemleri altında Adana emniyetine sevk edildi.

Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Abdullah Atik:

KESİN ADANADIR DEDIM ADANA ÇIKTI KOŞUN KİM TUTAR SİZİ ŞEHİR EŞKİYALARI..

Yanıtla519
İsmail Bülbül:

Vurulursan sıkıntı yok ölsen de olur cenazene gelir iki üç ensesi kalın siyah gözlüklerini takip car çar eder. Ama polis olarak vurursan suçluyu en ağır cezayı alırsın. Sivil vatandaşın 5 kati Taşları bağlamışlar köpekler serbest böyle ülke olur mu

Yanıtla05
osman :

İyi hal vs.vs.vs. indirimler suçluya uygulanmamalı. Adam 5 yıl hapis cezası alıyor. 6 aya iniyor, denetimli serbestlik adı altında hırsızlar katiller aramızda. İşte asıl adaletsizlik bu....

Yanıtla05
osman :

Polise ateş açıyor ve bu adamı polis yaşatıyor. Vur bir pislik temizlensin. Üç mahkeme celsesi, İyi hal vs. En fazla 3 ay yatar sonra bu bela yine aramızda. 60 sabıkası olan hırsızlar, manyaklar aramızda. Teröriste bölücüye adalet isteyen muhalefet asıl adaletsizlik bu. Buna çözüm üretin.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title