Haberler

30 yıl önce çalınan motosiklet, polisin dikkati sayesinde yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da şüphelendikleri şahısı durduran polis ekipleri, ilginç bir durumla karşılaştı. Polisin yaptığı inceleme sonucunda, şahsın kullandığı motosikleti 30 yıl önce çaldığı ortaya çıktı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü dün akşam yaptığı bir çalışma ile İncirliova ilçesinden 1990 yılında tam 30 yıl önce çalınan motosikleti yakaladı. Motosiklete el konulup hırsızlık zanlısı da gözaltına alınırken, polis 30 yıl önce çalınan motosikletin sahibini arıyor.

1990 YILINDA ÇALINDI

Dün akşam saatlerinde Efeler Mahallesi'nde çalışma yapan Aydın Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı ekipler, Fidanlık Caddesi yakınlarında şüpheli gördükleri bir motosiklet sürücüsünü durdurdu. Plakasız motosikleti bırakıp kaçmak isteyen şahıs polis tarafından yakalanırken, ekipler motosikletin şasi numarası üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede motosikletin 1990 yılında tam 30 yıl önce İncirliova'da emniyeti suistimal yöntemi ile çalındığı ortaya çıktı.

Sahibi de hırsız da unuttu ama devlet unutmadı

GERÇEK SAHİBİ ARANIYOR

Sahibinin de hırsızın da unuttuğu motosiklet, gerçek sahibine teslim edilmek üzere yediemine teslim edilirken gözaltına alınan şüphelinin de sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Emniyet Müdürlüğü İncirliova Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

yedieminin:

yediemin de 1 sene yatar sonra sahibini bulurlar 5 bin lira otopark parası çıkar motora olan yine sahibine olur tabi yaşıyorsa

Yanıtla07
burhan aksu:

3 ay önce ist kucukcekmece besyolya motorum calındı aynı gun ıcınde emnıyete gıdıp gerekli şikayetlerimi yaptım ertesi gün civardaki tüm kemara kayıtlarını inceyeyip hırsızların görüntülerine ulaştım video resim ne bulabildiysem hepsini polislerle paylaştım kim oldukları ap acık ortada eşgalleri belli ama nedense hala bulunamıyor burdan emniyet görevlilerine sesleniyorum calınan arac sizin ve bir yakınınızın olsaydı yinede böyle umursamaz olurmuydunuz sonrasında 3 kez karakola gittim sonuçSIFIR

Yanıtla07
Duymadınmı:

30 sene sonra yakalarlar üzülme

01
erkin:

2050 de motosikletin elinde bir 30 sene sabir)))))))

00
kağan:

denk gelmiştir, 2 yı önce bizim kayınpederin evinden altınlar çalındı, polis diyor ki:üzerine girmeyin belalı biri olur uğraşıp durursunuz.

Yanıtla25
ortak:

polis değil o sözü kim derse desin o işte parmağı var demektir. üzerine gidilmediği zaman işine geliyor demek ki.

010
ahmet bey:

bir başarı öyküsü

Yanıtla32
reg:

adam dalga geçmiş (begenmeyenler için söylüyorum)

00
TÜRK:

okulun karşısında kamera olan yerde 1 motor ve 1 bisikletimiz çalındı hiç birisini bulamadılar. Ne kamera açısı bir seye yarıyor nede ekiplerin ilgisi

Yanıtla04
maşşallah:

30 yıl ğeçmiş sahibi sağmıdır acaba :) siğortası vizesi plakayı çıkarmak için 50 bin isterler sadece allah razı olsun bulanlardan

Yanıtla00
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title