Haberler

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 2 ölü 1 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Esenyurt'ta bir kişi, çocuk gürültüsünden rahatsız olduğu üst komşusunun evine çıkarak pompalı tüfekle dehşet saçtı. 2 komşusunu öldüren zanlı bir komşusunu da ağır yaraladı. Zanlı, özel harekatın düzenlendiği operasyonla gözaltına alındı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ayça Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akın Aydın, üst komşusu olan Kurt ailesinin çocuklarının çıkardığı sesten rahatsız olup aileyi uyarmaya gitti. Komşularını uyardığı sırada iki aile arasında sözlü tartışma çıktı. Daha sonra da evinde bulunan pompalı tüfeği alarak tekrar kapıya giden Akın, dehşet saçtı. Kapıya giderek ateş etmeye başlayan Aydın, Fadime Kurt, Tuğrul Kurt ve Emrah Kurt'u ağır yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırgan ise yaralıların hastaneye kaldırılmasını da engelleyerek binanın içinde bekledi. Olay yerine gelen özel hareket ekipleri operasyon düzenleyerek şahsı gözaltına aldı.

AYNI AİLEDEN 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı saldırganın gözaltına alınmasının ardından yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Fadime Kurt ve Tuğrul Kurt tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Emrah Kurt'un tedavisi sürüyor. Polisin olay yerindeki incelemeleri devam ederken. Emrah Kurt'un da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

"BANA DA ATEŞ EDİYORDU"

Binada yaşayan başka bir komşu ise olaya şahit olduğunu söyleyerek, "Herhalde birkaç kez ikaz etmiş. Gittim baktım silah sesi geliyor. Adama gittim, neredeyse bana da ateş edecekti. İçerde kaç kişi var bilmiyorum. Merdiven boşluğundan ateş etti. Engel olmaya çalıştım, neredeyse bana da ateş ediyordu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Necip Fazıl Kısakürek Esenyurt Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

ALT kat:

bizim üst katta da 3 çocuk var yaklaşık 1 yıldır gürültüye maruz kalıyoruz onlarca kez uyarmamıza rağmen halen aynı şey. yeri geldiklerinde ekmek yağ tuz istemeye geliyorlar. kapıya gelen eli boş çevrilmez lakin bu kadar aşağılık haysiyetsiz namussuz olamaz insan. insan biraz düşünür. ne anne annedir nede baba babadır. utanmazlar. onların dilinden ancak böyle biri lazım illa silahı al gel katlet bizi diyorlar. NEYSE YA SABIR

Yanıtla1627
yorum:

sen cocuk olmadınmı senin cocugun yokmu cocuk laftan ne anlar ses yapar cocuk sesi neşedir o silahı alıp sıkmayı düsünecek kadar hesap ettinse sonrasınıda hesaba kat

13
Evet:

Gunah olmasa benimde aklima boyle seyler geliyor

Yanıtla2020
yazık:

aşagıda insan oturdugunu herkez dikkate alırsa bu tür felekatler yaşanmaz. .

Yanıtla131
ks:

ölenlere yazık olmuş bu dereceye gelmemi lazım ama bnmde üstümde evi yıkıyolar resmen ne yapacagımı bilmiyorum sabah yedide başlayıp akşam yatana kadar tabi tüfegi elime alıp kapıya dayanmıyorum ama lütfen aşagıda insan yasadıgını unutmayalım köy değil apartmanda oturuyoruz. sonuç böyle bi manyak çıkıyor ve felaket. .

Yanıtla032
Kağan AK:

Sürekli mangal yakabilirsin. Bası yüksek bir ses sistemi alarak evden ayrılırken yüksek ses ve yüksek bas ile bırakıp ayrılabilirsin vs. gibi çözümler üretebilirsin

10
Türk:

Bazı komşular gerçekten insanı deli ediyor.

Yanıtla327
Mudi:

Olur böyle şeyler bunun adı kader alınyazısı

Yanıtla218
Yahya:

Silahlar sivillere satılması yasaklansın.

Yanıtla1117
CESUR:

HADİ ŞİMDİ GİT ÖMRÜNÜN GERİ KALANINI SESSİZ SESSİZ GEÇİRİRSİN

Yanıtla322
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title