Haberler

43 yaşındaki adam, güvercin yüzünden komşusu tarafından başından vurularak öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi, güvercin yüzünden tartıştığı 43 yaşındaki komşusunu başından silahla vurarak öldürdü. Katil zanlısı kısa sürede gözaltına alındı.

Payas'ın Fatih Mahallesi'nde iki komşu arasında güvercin meselesi yüzünden çıkan tartışmada Murat Demirkıran (43) komşusu tarafından silahla başından vuruldu.

YARALI ŞAHIS, HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Haber verilmesi üzerine olayın yaşandığı yere 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Demirkıran, kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından İskenderun ilçesinde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Demirkıran, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi S.Ö. (34) gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Demirkıran Fatih Payas Hatay Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

omer turan:

bir kuş yüzünden cinayet işleyen müslümanlar, siz müslüman değilsiniz sadece müslüman ana babadan doğmuş görünüşte müslümansınız.

Yanıtla120
Ramazan Demir:

Tek kelimeyle cehalet, Yazıklar olsun.

Yanıtla014
Güven Yaşar:

Ülkenin yarıdan fazlası hasta, ülkecek tedavi olmamız gerekiyor.

Yanıtla014
haksız mıyım:

güvercin sadece sebep, asıl neden cehalet, nefse ve şeytana uyma. yoksa her tarafı mesele olsa da güvercin işte nolacak

Yanıtla012
İsmail Aslan:

Bir güvercin yüzünden kan alıyorsa vay halimize yuh yani GÜYA MÜSLÜMAN bir coğrafyada yaşıyoruz ama hakkaten ilgisi yok Müslnlıkla alakası çünkü müslüman öfkesini kontrol edebilen olmalıdır Kur'an da bir Emir zaten neden HEP sabırlı olmaktan bahsetsin ki bu kitap biz İslamiyet'i hayatımıza yansıtmıyoruz uygulamıyoruz öyle olsaydı basiit güvercin kavgası kanlı bitmezdi

Yanıtla09
Zeynep Nursen:

GÜvercin tartışması nasıl olur ki o hayvanın varlığı neden sıkıntı yaratsın ki,

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title