Haberler

Komşu dükkanın önündeki trafik dubasını kaldırdığı için bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Komşu dükkanın önündeki trafik dubasını kaldırdığı için bıçaklanarak öldürüldü Ankara'da bir doğalgaz bakım firması çalışanı, kendi dükkanın önünün dolu olması sebebiyle aracını yan taraftaki çay ocağının önüne park etti.

Komşu dükkanın önündeki trafik dubasını kaldırdığı için bıçaklanarak öldürüldü

ANKARA - Ankara'da bir doğalgaz bakım firması çalışanı, kendi dükkanın önünün dolu olması sebebiyle aracını yan taraftaki çay ocağının önüne park etti. Park etme sebebiyle çıkan kavgada firma çalışına bıçaklanarak hayatını kaybetti. Saldırgan şahsın olaydan önceki ve saldırı sonrası kaçış anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Şenol Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, doğalgaz bakım firması çalışanı olan Murat Ulaş Kanbur, aracını dükkanının önünde park edebilecek bir yer bulamadı ve yan taraftaki çay ocağının önündeki dubayı kaldırarak aracını park etti. Bunun üzerine çay ocağı çalışanı Yunus Emre İ. ile Kanbur arasında tartışma çıktı. Mahalleli tarafından kısa sürede yatıştırılan tartışmanın ardından Yunus Emre İ., ertesi gün tekrar Kanbur'un dükkanına gelerek tartışma çıkarttı. Kısa sürede alevlenen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yunus Emre İ, yanında getirdiği bıçağı Kambur'un karnına saplayarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kanbur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Saldırgan şahıs ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi. Evli ve iki çocuk babası olan Murat Ulaş Kanbur'un memleketi Çankırı'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaçış anı kamerada

Bıçaklı saldırganın görüntüler ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Yunus Emre İ.'nin olaydan önce bir kişiyle sohbet ettiği, olayın ardında da kaçarak uzaklaştığı görüldü.

"Belinden çıkardığı bıçağı saplamış"

Olayın tanıklarından Yunus Ekinci, yaralanan kişinin durumun kötü olduğunu belirterek, "Bir gün öncesinde bir tartışma çıkmıştı. Olayları düzelttik ama yanında çalışan şahıs hırsını alamamış. Ardından tekrar karşılaşıp tartışıyorlar. İtişmeler oluyor. Belinden çıkardığı bıçağı saplıyor o şahıs. Murat abi benim dükkana girdiğinde ben dışarıya çıkmıştım. O sırada şahıs kaçmıştı. Ambulansı aradım. Durumu kötüydü kendini yere attı bir süre sonra da bilinci kapandı. Saldıran şahıs yakalandı. İfadelerimizi verdik. Olay anında depodaydım. Çıktığımda şahıs kaçıyordu. Aile dostumuzdu, çocukluk arkadaşıydık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Ulaş Yunus Emre Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title