Haberler

Son dakika haberleri | Avrupa otoyolunda feci kaza: 2 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika haberler... Avrupa otoyolunda feci kaza: 2 yaralı Tekirdağ Çerkezköy ile İstanbul Büyükçavuşlu yolu mevkiinde kamyonla çarpışan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Avrupa otoyolunda feci kaza: 2 yaralı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Çerkezköy ile İstanbul Büyükçavuşlu yolu mevkiinde kamyonla çarpışan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Avrupa Otoyolu Silivri Büyükçavuşlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy istikametine seyreden kamyon ile aynı istikametteki traktör çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonrası devrilen traktörde sürücü Besim Umur ve yolcu olarak bulunan annesi Sevdiye Umur yaralandı.

Kaza sonrası yaralanan Besim Umur ve Seydiye Umur, olay yerine gelen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sırasında traktöre bağlı römorkta bulunan çok sayıda küçükbaş hayvan da kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Büyükçavuşlu Çerkezköy İstanbul 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title