Haberler

Zorla nişanlandığı genç, 16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Giresun'da 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek, ailesinin zoruyla kendisiyle nişanlanan 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü bıçakla boğazını keserek öldürdü. Polis ekipleri, kaçan Gökçek'i il dışına çıkmak için gittiği havalimanında yakaladı.

Sabah saatlerinde Erikliman köyünde babaannesine ait evde kalan 16 yaşındaki Sıla Şentürk, bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı Hüseyin Can Gökçek ile bilinmeyen nedenle tartıştı.

BOĞAZINI KESİP KAÇTI

Gökçek, yanında getirdiği bıçakla Şentürk'ün boğazını kesti. Küçük kız, kanlar içinde kalırken, Gökçek ise evden kaçtı. Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip, yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Zorla nişanlandığı genç, 16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldürdü

YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sıla Şentürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şentürk'ün cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

HAVALİMANINDA YAKALANDI

Hüseyin Can Gökçek ise il dışına çıkmak için gittiği Ordu- Giresun Havalimanı'nda polis ekiplerince yakalandı. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen Gökçek'in sorgusu sürüyor.

Zorla nişanlandığı genç, 16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldürdü

GİRESUN VALİSİ'NDEN PAYLAŞIM

Korkunç olay sonrası Giresun Valisi Enver Ünlü, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Giresun Valiliği tarafından da alıntılanan paylaşımda ''Bugün bir cani tarafından hayattan koparılan Sıla Şentürk kızımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum'' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Can Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

erman genç :

Kızınızdan bıktınızmı be arkadaş 16 yaşında çocukmu verilir yazıklar olsun

Yanıtla17615
Metin Yalcin:

Kısas'da hayat var, yoksa bu cinayetlerin sonu gelmeyecek, AB ye giriş zorlaması ile kaldırılan idam cezası, acilen geri getirilmeli ..

Yanıtla33450
Erkan Can :

ya da hukuk ve eğitim sistemleri tamamen avrupa standartlarına getirilmeli,daha medeni bir türk toplumu inşa edilmeli. elin norveç'lisi kısasa kısasla,idamla fln geçmiyor cinayetlerin önüne.

164110
Hamdi Baba :

İlk önce senden başlayalım.

11
Hsn:

Haşa Allahtan daha iyi bildiğini sanan Avrupa sevdalıları istatistiklere bakarsanız avrupada da suç oranları giderek artmaktadır belli dönemlerde düşük olması suç oranının giderek yükseldiği gerçeğini değiştirmez heleki bizim ülkede o kanunlar asla tutmaz katı kurallar idamda dahil şart

00
Tahsin Büyükkol:

Ne diyeyim allah belanizi versin Daha 16 yaşinda daha cocuk. Bu kadar geri zekalilik olamaz. Insallah ektiğinizi alirsiniz

Yanıtla06
Seder Dere:

Ulan ne hale getirdiniz gencleri zorla evlendirmek nedir bu cagda bbir zn once idam sart ilk secimde idzm hangi parti getirirse oyum ona gecen akape meydanlarda idam benden okay yyyy diyordu bahceli idam ipi atiyordu ne oldu

Yanıtla01
Mustafa Kekilli:

16 yaşındaki yavruyu evlendiren aile fertleride suçlu. Yasayı çiğnediler, onlarda damatlarıyla birlikte hapse girsinler. Mekanı cennet olsun sılanın. nasıl kıydı vicdansız

Yanıtla00
Remziye Kavrak:

Yazık oldu o çocuğa, insanlar insanliktan çıktı canavarlaştı. Giden gidiyor kalanları devlet beslesin dursun.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title