Haberler

Kafede karısını başından vurarak öldüren cani kendini böyle savundu: Barışma isteğimi reddetti

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon'da boşanma aşamasında olduğu eşi Turana Umayev'i buluştukları çay bahçesinde tabancayla başından vurarak öldüren Elvin Umayev adliyeye sevk edildi. Umayev'in ilk ifadesinde, barışmak istediği eşinin olay günü olumsuz yanıt vermesiyle kontrolünü kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Dün saat 22.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda uyuşturucu madde kullanmak suçundan ülkesindeki cezaevinden 4 ay önce tahliye edilen Elvin Umayev, boşanma aşamasındaki eşi Turana Umayev ile ikiz çocuklarının velayeti konusunda görüşmek üzere parkta buluştu.

Son Dakika | EŞİNİ ÇAY BAHÇESİNDE ÖLDÜREN KOCA, BARIŞMAK İSTEMİŞ

BİRDEN BAŞINA ATEŞ ETTİ

Çift arasında kısa süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Elvin Umayev, tabancayla Turana Umayev'in başına tek el ateş etti. Oturduğu sandalyede kanlar içinde kalan kadın yaşamını yitirirken, eşi de silahıyla polise teslim oldu. Turana Umayev'in cesedi, olay yeri ve savcılık incelemesi sonrası Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay anı ise çay bahçesindeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Son Dakika | EŞİNİ ÇAY BAHÇESİNDE ÖLDÜREN KOCA, BARIŞMAK İSTEMİŞ

"BARIŞMA İSTEĞİMİ REDDEDİNCE KONTROLÜMÜ KAYBETTİM"

Gözaltına alınan Elvin Umayev, sorgusunun ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Türkiye'ye gelmesinin ardından yaklaşık 3 aydır Rize'de kız kardeşiyle yaşayan Elvin Umayev'in, ilk ifadesinde, barışmak istediği eşinin olay günü olumsuz yanıtlar vermesiyle kontrolünü kaybettiğini söylediği öğrenildi. Elvin Umayev'in, "Daha önce 8-9 kez görüştük, her seferinde yeninden barışıp, birleşme talebimi kabul etmedi. Parkta buluştuk, konuşmak ikna etmek istedim. 'Çocuklarım beni görmek istiyor' diyerek, yeni hayat kurmak istedim. Olumsuz yanıt verince kontrolümü kaybettim, silahla ateş ettim" dediği belirtildi. 2 çocuk annesi Turana Umayev'in cenazesi de otopsi işlemleri sonrası Azerbaycan'a gönderilecek.

Son Dakika | EŞİNİ ÇAY BAHÇESİNDE ÖLDÜREN KOCA, BARIŞMAK İSTEMİŞ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

corci:

kadın cinayeterinde hapis yeterli olmuyor, doğrudan öldürülmeli bu tip insanlar.

Yanıtla1188
Sami İşgören:

geri kalan mermiyide kendi kafana sıkaydın.sıkmadığına göre kendini kaybetmemişsin herşeyi hesap edip gelmişin katil.

Yanıtla486
Mikail arman:

Yine bir aile dramı.Hergün kin, şiddet, cinayet ve kavgaların yaşandığı bir toplumu medeni ve barış sever olarak ifade etmek riyakarlıktır.

Yanıtla380
İDRİS ÇELİK:

Git bakalım şimdi cezaevinde yavaş yavaş hayatın çürüsün de nasılmış hisset barışmasın yani dünyanın sonu mu geldi yazık etmişsin kadıncağıza Her zaman sabırlı olmak gerekiyor öfke ile kalkan zararla oturur.

Yanıtla268
Belmondoengin:

Ne düzgün boşanabiliyoruz...Ne de düzgün ayrılabiliyoruz.. İnsanlığın bittiği yerdeyiz maalesef

Yanıtla261
soner taşkın:

Paranız yoksa evlenmeyin. Çocukta yapmayın. Bu tür bunalım ve cinayetlerin en başında maddi sıkıntı ve zorluklar geliyo. Evlenmeyinn.

Yanıtla1050
Mikail arman:

Soner bu senin görüşündür. Evlenmek için zengin olmayı beklemek mantık dışıdır.Para elbette yaşam'ın her alanında ihtiyaçlar ve geçim için gerekli olan bir araçtır. Fakat hiçte zengin olmayıp, çocuklarıyla mutlu ve mütevazi hayatları olan milyonlarca aile var.

55
Sadık Divan:

Allah kahretsin seni,birde çelik yelek giydirmisler

Yanıtla354
juzen sari:

can aldı can vermesi gerekir adalet bu olmalı

Yanıtla442
Sevda Gül :

Barismak için silah tasiyan katil

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title