Haberler

Böyle vicdansızlık görülmedi! Kedinin gözlerini oyup yakarak öldürdüler

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da yıllardır tamamlanmayan ve madde bağımlıların mekanı haline gelen inşaatta, gözleri oyulduktan sonra yakılarak öldürülmüş kedi bulundu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yıllardır tamamlanmayan ve madde bağımlıların mekanı haline gelen inşaatta, gözleri oyulduktan sonra yakılarak öldürülmüş kedi bulundu.

Gemlik ilçesi, Dr. Ziya Kaya Mahallesi, Başar Sokak'ta birkaç yıl önce başlayan bina inşaatı, müteahhitin işi yarıda bırakıp kaçması sonucu durdu. Boş kalan bina, uyuşturucu madde kullanıcılarının mekanı haline geldi.

YAKARAK ÖLDÜRMÜŞLER

Bugün öğle saatlerinde binanın zemin katında bir sokak kedisi yakılarak öldürülmüş bulundu. Kedinin öldürülmeden önce gözlerinin oyulduğu belirlendi. İnşaatta çok sayıda alkol şişesi bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gemlik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

MİRAY:

ALLAH BELANIZI VERSİN AKIL YOKSUNLARI RABBİM SİZİNDE GÖZLERİNİZİ OYUP YAKSIN İNŞAALLAH

Yanıtla14
Vatandaş:

Allah belanızı versin. Daha söylenecek çok söz var ama buraya yazamıyorum. Cehennem iyi ki yaratılmış Vicdansızlar için sonsuz mekan.

Yanıtla02
Ha:

Su dunya yikilsada kurtulsak

Yanıtla02
Adsız:

Allah belasını versin bunları yapanların inşallah allah o kediye çektirdiklerinin aynısını onlarada çektiri

Yanıtla11
FANİ:

Böyle vicdansızlık görülmedi öyle mi eminmisiniz???Hergün boyle olayları gormekten insanligimizdan şüphe etmeye başladık yahu.Bunları yapabilen varlıklar insansa ben hayvan olmaya razıyim arkadaş

Yanıtla01
Hayır ve şer Allahtan:

Gözlerin yerinden firlayacagi günde o kedi ondan hakkını alır. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allahi var.

Yanıtla01
ERENN2N:

Allahım nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum kelimeler bu alçaklığı vahşeti tanımlamada yetersiz kalacaktır inanılır gibi değil çok üzgünüm.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title