Haberler

Yanına yaklaştığı köpeği bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, yanına yaklaştığı sokak köpeğini bıçaklayarak öldürdü. O anlar güvenlik kameralarına yansırken köpeğin bir bıçak darbesi ile yaralandığı ve kan kaybından öldüğünü öğrenildi.

Bitez Şah Caddesi üzerinde bulunan bir marketin önünde köpeğe bıçakla saldırmaya çalışan şahsı fark eden market çalışanları, onu ikna etmeye çalıştı. Elinde bulunan bıçakla market çalışanının da üzerine yürüyen şahıs, çalışanın içeri girmesi ile yön değiştirip mahallenin maskotu olan Boris isimli sokak köpeğine yöneldi.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Market çalışanlarının 112 çağrı merkezinden yardım talebi esnasında şahıs önce köpeğin önüne bir şey atarak kendisine doğru gelmesini sağladı, ardından onu bıçakladı. Şahıs kaçarken, can havliyle marketin yan tarafına giden köpekse orada öldü. Mahalle tarafından çok sevilen ve bakılan köpeğin sessiz ve sakin huylu olduğu, bugüne kadar kimseye saldırmadığı öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Şahsın vahşice köpeği bıçakladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye pet ambulansı ölen köpeğin 5 santim bir bıçak darbesi ile yaralandığını ve kan kaybından öldüğünü bildirdi. Gözyaşları içinde pet ambulansa alınan Boris, bulunduğu yerden kaldırdı.

Emniyet güçleri şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bodrum Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Ersin Gündüz:

bu cani yarın ayı şeyi insana yapmayacağını nerden bileceğiz yakalanıp tutuklanması gerek.

Yanıtla228
Babilya :

Gücün onamı yetti.Ozulmün 5 katını göreceksin yaratık.Hayvanları korumuyanları Allah da korumasın.

Yanıtla227
Ahmet Ispir:

Allah (c.c.) verdiği canı taşıyan masum bu canlıya bunu reva gören vicdansıza kısas yapıp aynı şekilde cezalandırılmalı... bu tip psikopatların kimseye faydası olmaz.

Yanıtla323
seyfullah aydın:

ne yazıkki böyle iki ayaklı canlı çok. Allah onlara sevgi şefkat merhamet duygusu vermemişmi bilinmez benim nazarımda ne kadar iyi biri olursan ol insanlara iyi davransan da hayvanlara kötü muamele ediyorsan hiç bir değerin yok

Yanıtla18
haksız mıyım:

e sebep? cani misin arkadaş

Yanıtla16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title