Haberler

Polis memuru ve öğretmen eşinin ölümünde korkunç detay! Çatıdan düşen buz kombinin bacasını çıkarmış

Güncelleme:
Abone Ol

Erzincan'da polis memuru Mehmet Ufuk Ç. ile öğretmen eşi Özlem Ç. evlerindeki mutfakta ölü olarak bulundu. Kombi borusunun çıkmış olduğu görülen evdeki çiftin zehirlenerek yaşamını yitirdikleri tespit edildi. Çiftin evinde yapılan incelemede ise, çatıda oluşan buz sarkıtının düşüp, doğal gaz kombisine ait bacayı yerinden çıkardığı belirlendi.

Demirkent beldesi Osmanlı Mahallesi'nde, polis memuru Mehmet Ufuk Ç. ile öğretmen eşi Özlem Ç.'den haber alamayan yakınları meraklanınca durumu polise bildirip, evlerine gitti. Polis ekipleri kapıyı açıp eve girdi. Arkadaşları, çifti mutfakta hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Mehmet Ufuk Ç. ve Özlem Ç.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede kombi borusunun çıkmış olduğu gözlendi. Evde yapılan incelemenin ardından Mehmet Ufuk Ç. ve Özlem Ç.'nin cansız bedenleri, Mengücek Gaçi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

GENÇ ÇİFT, KOMBİNİN BACASINDAKİ ARIZAYI FARK EDEMEMİŞ

Erzincan merkez Demirkent Beldesi Osmanlı Mahallesi'ndeki evlerinde ölü bulunan polis memuru Mehmet Ufuk Çabuk (41) ile öğretmen eşi Özlem Akgül Çabuk'un (43) yapılan incelemede zehirlendikleri tespit edildi. Çabuk çiftinin evinde yapılan incelemede ise, çatıda oluşan buz sarkıtının düşüp, doğal gaz kombisine ait bacayı yerinden çıkardığı belirlendi. Kombinin bacasındaki arızayı fark edemeyen Mehmet Ufuk Çabuk ile Özlem Akgül Çabuk'un karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi.

Çabuk çiftinin yarın Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmanlı Mahallesi Mehmet Ufuk Demirkent Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

eee:

o kombinin pisliği ne öyle. Allah rahmet etsin

Yanıtla423
ADA:

Parmak izi almak için üzerine bişey sürmüş olabilir inceleme ekibi

229
Hakan E.:

Pislik değil o parmak izi araması yapılmış çok bilmiş arkadaş

018
Nedim:

Herkeş senin gibi evde oturup gün yapmıyor gereksiz kadın.

018
ayıp:

çok ayıp ya adamlar can vermiş temizlik düşünuyorsun herkesın temizlik görecesı farklıdır

011
Zez:

Fotoğrafların birinde var ötekinde yok o pislik, ki yoğun bir gaz dışarı çıktığına göre is yapması normal. Takıla takıla buna mı takıldın?

011
olay yeri inceleme:

parmak izi almışlardır

19
SELAMET:

Hiç kimse de düşünmüyor, Bu insnların vadesi gelmiş onlar bahane, herkes bir bahen ile göç edecek kimse düşünmüyor ben hazırım ahiret hesabına diye.

Yanıtla1019
Metin:

Şeytan işi

01
Hakikat:

Ölüm artık bazı insanlar için magazinel bir durum halini almış üstadım. Hastaneye gider ders almayız, cenazeyi mezarlığa götürdüğümüzde bile dünya meselelerinin ötesine geçemiyoruz çoğunluğumuz. Halbuki bütün bunlar birer ilahi mesajken gafletin en dibindeyiz. Allah bize yardım etsin. . .

00
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title