Haberler

İki polisimizi şehit eden şahsın öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da 2 polisi şehit eden şahıs, bugün gerçekleştirilen operasyonda polis ve jandarmanın "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık vermesi sonucu öldürüldü. Çatışma anları çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Haliliye ilçesinde sivil polis aracıyla otomobilinin önünü kesmeye çalışan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile Polis Memuru Cemal Bozkurt'u (32) şehit eden Mehmet Aslan (40), olay sonrası yaya olarak kaçtı. Şahsı yakalamak için il genelinde çalışma yapan ekipler, bugün öğleden sonra Mardin Yolu güzergahında şahsın eşkaline benzeyen birinin görüldüğü ihbarını aldı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ile Jandarma Özel Harekat ekipleri, bölgede komandoların da desteğiyle arazi arama tarama faaliyeti gerçekleştirdi.

2 polisimizi şehit eden şahsın öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

"TESLİM OL" ÇAĞRISINA ATEŞLE KARŞILIK VERDİ

Haliliye ilçesine bağlı Kaynaklı Mahallesi çevresinde operasyonlarını yoğunlaştıran ekipler, saldırganın kırsal mahalle içerisinden geçen bir deredeki sazlıkların arasında olduğunu tespit etti. 'Teslim ol' çağrısına uymayarak kaçmaya çalışan şahıs, polis ve jandarma ekiplerine ateş etmek isterken vurularak etkisiz hale getirildi.

Çatışma anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

2 polisimizi şehit eden şahsın öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Aralarında cinayet, adam yaralama, gasp, mala zarar verme, ruhsatsız silah bulundurma, tehdit gibi çok sayıda suç kaydı bulunan ve 2004 yılında işlediği bir cinayet nedeniyle cezaevine girip 2013 yılında tahliye olan şahıs son suçunda ise 2 polisi şehit ederek tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Şahsın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

2 polisimizi şehit eden şahsın öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

adaletli yorum:

iyi olmuş

Yanıtla495
Fakır:

gebermiş çok şükür böylesi mahlukatların yaşaması insanlığa zulümdür

Yanıtla388
Özgür Ergül:

Yani anlamadığım birşey var 2004'de cinayet işleyip 2013'de nasıl tahliye olur? Bana biris anlatsın ya. Cinayetin bedeli 9 Yıl mı? Nasıl bir Ülke haline geldik biz???

Yanıtla758
Hakan:

Tüm şarjörleri üzerine boşaltsaydınız. Leş !

Yanıtla852
Dr.Kimbel:

Teslim ol uyarısı kaldırılsın hemen polis ateş açması lazım nişan alırken kafa haricinden bir yere nişan alınmaz suçlunun acilen etkisiz hale gelmesi lazım aksi takdirde siz şehit olursunuz,Allah Rahmet eylesin

Yanıtla138
oguz:

ateşin bol olsun inşallah

Yanıtla411
Mert :

adam suç makinası deniyor cinayet gasp yaralama hepsi mevcut ama salınıyor. sonra tekrar yakalanmaya çalışırken 2 polisi şehit ediyor ve silahla ateş açmaya devam ediyor. Bu gibi adamlar neden ilk tutuklandıktan sonra tekrar serbest bırakılıyor ki ?

Yanıtla014
Mustafa Yaşar:

Adam suç makinası olmuş. daha önce birini öldürmüş, hapse girmiş. demekki ıslah olmamış, kanunlar gözden geçirilmeli,idam olmalı. Kanunlar keskin olmalı.

Yanıtla014
Kuman:

Cinayet,yaralama, gasp, mala zarar verme, ruhsatsız silah bulundurma, tehdit gibi çok sayıda suç kaydı bulunan ve 2004 yılında işlediği bir cinayet nedeniyle cezaevine girip 2013 yılında bu canavarı aramıza salan yetkililer Katildir

Yanıtla013
sivaslı 58:

Idam gelsin cezaevleri bosalsin.ulke rahatlasin halkin yuregine su serpilip devlete olan teveccuhu artsin.boyle kansizlari hic cezaevine alip yedirmemeli idam edip cope atilmali..

Yanıtla013
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title