Haberler

2 erkek arkadaş çırılçıplak birbirine sarılmış halde ölü bulundu! Son anları kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Kağıthane'de iki erkek arkadaş yatakta çıplak ve birbirlerine sarılmış halde ölü bulundu. Yaklaşık 5 gün önce öldüğü düşünülen ikilinin odasında şırınga ve uyuşturucu içmek için kullanılan tüp bulundu. İki gencin son anları ise kameralara yansıdı.

İstanbul Kağıthane'de Telsizler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, birlikte yaşadıkları öğrenilen 38 yaşındaki F.K. ve 29 yaşındaki İ.Y., geçtiğimiz cumartesi günü kaldıkları binanın girişindeki bakkaldan alışveriş yaptı. İkili daha sonra kaldıkları eve girdi ancak bir daha çıkmadı.

İki arkadaş yatakta çıplak ve sarılmış halde ölü bulundu

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA KAPIYI AÇTILAR

Yaklaşık 5 gün boyunca iki arkadaştan haber alamayan yakınları, bakkalı arayarak evde olup olmadıkları sordu. İkilinin uzun süre görünmemesi üzerine yakınları polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çilingir yardımıyla içeriye girdiğinde korkunç manzaraya karşılaştı. haber'>Haber alınamayan çift, çırılçıplak halde yatakta birbirlerine sarılmış olarak bulundu. İçeriye giren sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda ikilinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından arkadaşlarının öldüğünü haber alan yakınları gözyaşlarına boğulurken, çevredeki vatandaşlar ise şaşkınlıkla olanı biteni izledi.

2 erkek arkadaş çırılçıplak birbirine sarılmış halde ölü bulundu! Son anları kamerada

SUÇ KAYITLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olay yeri inceleme ekiplerinin dairede yaptığı çalışmalar sonucunda iki adet şırınga ve uyuşturucu madde içmek için kullanılan tüp olduğu görüldü. Cumhuriyet savcısının da incelemelerinin ardından iki arkadaşın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Öte yandan ölü bulunan F.K.'nin emniyette "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan, İ.Y.'nin ise "tehdit" ve "hakaret" suçlarından kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

2 erkek arkadaş çırılçıplak birbirine sarılmış halde ölü bulundu! Son anları kamerada

SON ANLARI KAMERADA

İki arkadaşın son anları kameralara yansıdı. Görüntülerde, gençlerin bakkala gelip alışveriş yaptıktan sonra ayrıldıkları görülüyor.

2 erkek arkadaş çırılçıplak birbirine sarılmış halde ölü bulundu! Son anları kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

alışveriş Kağıthane İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Hayri :

dunyada da b öylemi bilmiyorum ama bu cınsel sapma olayları rekor hızla artıyor tik tok zımbırtısına bir girin kucuk çocukların tamamı neredeyse bu ne ya mutlaka bu konu ile ilgilenilmesi lazım nedenleri uzerinde durulması gerekir bunların hepsi mi doğumsal yani

Yanıtla50491
bekir yapici:

IKDIDARIN ILETISIM ICISLERINDEN VE RTÜKTEN SORUMLU ILGILI KISILER SADECE MUHALEFETE ODAKLANDIKLARI ICIN TIK TOK VE BENZERI SITELERLE ADETA SIGARA GIBI RAHATCA ULASILAN UYUSTURUCUYLA MÜCADELE EDECEK ZAMANLARI YOK GIBI.

02
Sertan :

Tövbe yarabbi. Ailelerine nasıl bir hale sokup bırakıp gittiler. Rabbim neslimizi imanımızı korusun.

Yanıtla33459
Ömer Çevik:

Lgbt gençlik yaşamı ve sonu hepsinin kötü malesef gençliği ozentiyle bitiriyorlar ölümleri ise utanç verici şekilde yazık deyilmi birde ailelerini düşünün ne hakları var ailelerine böyle yapmaya gençlik kendinize gelin.

Yanıtla62351
İDRİS ÇELİK:

Lut kavmi işte Allah neden alkolü insanı uyuşturan şeyleri yasaklamış bundan dolayı kurana uyan namaz kılan Allahın izniyle birşey olmuyor çoluk çocuğa sahip çıkın

Yanıtla59329
Onur Yener:

Böylelerinin ne kendine ne de topluma faydası var, üzülmedim.

Yanıtla58238
Sanane Adımdan :

lgbt ye destek vermeye devam onlarda gençleri bu hale sokmaya devam

Yanıtla61224
MAMOS BUSINESS SERVICE:

Ölmüşler ama uyuşturucu tüm kötülüklerin anasıdır. Çarpık ilişki,tehdit,şantaj yazmışlar ölenlerin yaşam hikayesinde.Şimdi öldünüz ne yaşadınız diye sorduklarında ne diyecekler..oysa iyi şeyler yapsalar çok şey anlatırlardı sorguda

Yanıtla37218
arzu demir:

bence sen kendini düşün sen sorduklarında ne diyeceksin ?

12845
Slp Less:

Arzu sen hiç konuşma doğrular acıdır öyle sana da dokunmuş güzelce

00
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title