Haberler

Soruşturmanın seyrini değiştirecek gelişme! Amcanın aracındaki delil, Narin'le eşleşti

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 11 gün önce kaybolan Narin Güran'ın muhtar olan amcası S.G. de gözaltına alınırken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Amcaya ait aracın koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneğinin aynı çıktığı belirlendi.

Diyarbakır'da günlerdir aranan Narin Güran'ın amcası S.G. de gözaltına alındı. Amcaya ait aracın koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneğinin aynı çıktığı öğrenildi.

NARİN'İN AMCASI GÖZALTINDA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ederken peş peşe gözaltılar yaşandı. Narin'e yönelik bir ipucuna ulaşmaya çalışan ekipler, Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı S.G.'yi gözaltına aldı. Amcanın sorgusu sürerken, anne Yüksel Güran da gözaltına alınarak ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Amca S.G.'nin, Narin'in kaybolmasının ardından telefonun 1 saat boyunca kapalı olduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı öğrenildi.

Soruşturmanın seyrini değiştirecek iddia! Amcanın aracındaki delil, Narin'le eşleşti

"AMCANIN ARABASINDAKİ DNA, NARİN'LE UYUŞTU"

Narin'in anne ve babasından alınan DNA örneklerinin şüpheli ile karşılaştırılmasından çıkan sonuçlar beklenirken yeni bir gelişme yaşandı. Amcaya ait aracın koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği aynı çıktı.

"BİZDEN ŞÜPHELENİRLER DİYE SÖYLEMEDİM"

Anne Güran, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında "Bizden şüphelenirler diye söylemedim, ilk kez anlatıyorum. Askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı Narin'in kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında tütün içiyor ve bir köpeğe zarar veriyorlar. 'Yapmayın, günahtır' dedim" ifadelerini kullanmış, bu sözler sonrası oklar ağabey E.G.'ye çevrilmişti. Gözaltına alınan ağabey, kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Yapılan incelemede ısırık izinin Narin'e ait olmadığı tespit edilince E.G. serbest bırakılmıştı.

Soruşturmanın seyrini değiştirecek iddia! Amcanın aracındaki delil, Narin'le eşleşti

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Diyarbakır Güvenlik 3-sayfa Bağlar Hukuk Yaşam Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Emre null:

çocuklarınız 10 yaşına geldi mi örtün Dinle imanla ahlakla büyütün evden çıkarken besmele ile dua ile çıksınlar girerken şükür secdesi ile girsinler ki Allah in koruma ihtimali artsın hayat tehlikelerle dolu bizler aciziz geleceği bilemediğimiz için her tehlikeden kendimizi sevdiklerimizi koruyamayiz bizleri herseyden koruyacak geleceğimizi bilen Tek güç Yuce ALLAH ta var bu yuzden Yuce Allah i çok sevmeli çok zikretmeliyiz elimizden geldikçe Dinine uymaliyiz ki bizi korusun burda Din karşıtları yanlış pencereden baktıkları için Dine masal diyor kesinlikle İSLAM gerçektir her açıdan ispat edebilirim

Yanıtla314653
Samet Tas:

Dinle imanla büyütülen amcası yeğenine neler yapıo örtünmeyi ağlak sanıoyosunuz ilk önce ahlaklı olmayı öğretmeli

1144
Faruk Meltem:

Emre şükür secdesini bırak çocuk kuran kursundan geliyormuş, demekki çocuğun din eğitimiyle değil büyüklerin ahlak eğitimine ihtiyacı var. Ayrıca yüce allah 10 yaşındaki çocuğu koruması için o çocuğun başının bağlı olmasına bakmaz çünkü o bir çocuk o bir melek

528
Serap Akyildiz:

Kuran kursuna gonderiyorlarmis zaten yani dine bagli bi aile ama yapan yine aileden cikicak

421
Yasemin Alper:

Tepki vermek için yazmıyorum ama çocuk Cami den kurstan geliyor

414
Lale:

Kuran kursundan donerken oldu sen ne diyorsun be sadece dinle örtün demek yetiyormu bakacaksın çocuğa bakacaksın gerekirse getirip götüreceksin önce kendin sahip cikacaksinki sonra dinmi ögreteceksin ne ögreteceksen o sana kalmış biliyorsunuz dinde zorlama yok her şeyden önce din kurallarina göre değil ahlak kurallarına göre yetistireceksin.

117
Altay Bozkurt:

ANNE VE AMCADA SIKINTI VAR GIBI ! KIZIN GÖRDÜGÜ BIRSEY VARSA TEK SAHIT KIZDIR, VE O YÜZDEN NARIN ORTADAN KAYBOLDU.

010
sadık Sad:

sende bir potansiyel görüyorum

27
ömer:

MİZAN KURULSUN EY RAHMAN

Yanıtla17268
Vatandaşın biri:

iğrenç bir ilişki ağı çıkacakmış gibi bu olayın altından?

Yanıtla9264
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title