Haberler

Cuma namazını kılamadan kalp krizi geçirerek vefat etti

Güncelleme:
Abone Ol

Gümüşhane'de kalp rahatsızlığı nedeniyle Kardiyoloji polikliniğinde muayene olan vatandaş 1 saat sonra gittiği camide Cuma namazını kılamadan kalp krizi geçirerek vefat etti.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinin Süme mahallesinde yaşayan 57 yaşındaki Yusuf Turan Turgut, kalp rahatsızlığı nedeniyle Gümüşhane il merkezine geldi. Gümüşhane Devlet Hastanesi Kardiyoloji polikliniğinde muayene olan ve vücuduna holter cihazı takılan Turgut, cuma namazını kılmak için kent merkezindeki Kemaliye Camii'ne geldi.

BİRDEN BİRE YERE YIĞILDI, HAYATINI KAYBETTİ

Caminin üst katında saf tutarak namazı bekleyen Turgut ezan okunmasına yakın bir zaman diliminde birdenbire yere yığıldı. Camide bulunan vatandaşların telefonu ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalenin ardından Turgut'u Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne götürdü. Turgut'un duran kalbi burada yapılan uzun müdahalelere rağmen çalıştırılamayınca hayatını kaybetti.

İSKİ'den emekli olduktan sonra hayatını Süme mahallesinde geçiren 5 çocuk babası Turgut'un Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut'un ağabeyi olduğu öğrenildi.Turgut, yarın Özkürtün Beldesindeki Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gümüşhane Özkürtün 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

BOŞ DÜNYA:

Herkese nasip olmaz Camide ölmek ALLAH Rahmet Eylesin sevenlerine sabır versin inşallah

Yanıtla013
Allah rahmet eylesin:

"CUMA GÜNÜ VEYA GECESİ ÖLEN MÜMİN ŞEHİT OLUR,KABİR AZABINDAN KURTULUR.-HADİSİ ŞERİF

Yanıtla18
nasılsa:

nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz!

Yanıtla17
meczup:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah ne güzel allah yolunda ibadetini yaparken öldü kimileri ibadet yapılan o yerin önünde islamın ruhuna aykırı şekilde dedikodu yapıyor gıybet ediyor öte tarafta yatacak yeri yok ibadetini ahiretini sakatlıyor

Yanıtla07
ALİ OSMAN:

ALLAH RAHMET EYLESİN. HÜSN- HATİME ÖLÜM. HER KULA NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH.

Yanıtla07
Hasan:

Allah mekanını cennet etsin inşallah.

Yanıtla07
Zeki:

Allah rahmet eylesin. Camide vefat etmiş. Ölümlü dünya. Asıl gaye ahiret olmalı.

Yanıtla06
Filinta:

Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz,nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz.

Yanıtla06
k7:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title