Haberler

Son sözleri "Babamı vurmayın" olmuş! 16 yaşındaki çocuğun ölümünde kahreden detay

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de silahlı saldırıda hayatını kaybeden 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez'in, aynı olayda ağır yaralanan babasını kurtarmak isterken vurulduğu ortaya çıktı. Küçük çocuğun öldürülmeden önce ağzından dökülen son sözleri ise "Babamı vurmayın" olmuş.

Denizli'de silahlı saldırıda hayatını kaybeden 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez'in, o sırada babasına silah çeken kişilerin arasına girerek hayatını kaybettiği, tutuklanan şüphelinin ifadesiyle ortaya çıktı.

ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE YOLDA YÜRÜYORDU

Olay, 17 Haziran'da Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi'nde meydana geldi. Tekstil atölyesi ve oto-galerisi işleten 35 yaşındaki Emrah Görmez ile 16 yaşındaki oğlu Muhammet Hüseyin Görmez, caddede yürürken yanlarına yaklaşan araçtan inen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

OĞLU MEZARA GİREN BABA YOĞUN BAKIMDA

Baba-oğul, tabancadan çıkan kurşunlarla vücutlarının çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Emrah Görmez, Denizli Devlet Hastanesi'ne, oğlu Muhammet Hüseyin Görmez Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Oğul Görmez, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti. Baba Emrah Görmez'in yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

SALDIRIYI DÜZENLEYEN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olayın ardından çalışma başlatan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, saldırıyı yapıp, otomobille kaçan kişinin Melih K. olduğunu belirledi. Olay anında Melih K.'nin yanında İzzet Duman'ın bulunduğu tespit edildi. Melih K. aranırken, İzzet Duman 2 gün sonra polise teslim oldu. Duman, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son sözleri 'Babamı vurmayın' olmuş! 16 yaşındaki çocuğun ölümünde kahreden detay

"TABANCAYI ÇIKARIP EMRAH'A DOĞRULTTU"

İzzet Duman, polisteki ifadesinde, olay sırasında arkadaşı Melih K.'nin yanında olduğunu belirtip, "Melih K., bana eşinin kendisini Emrah Görmez ile aldattığını anlattı. Ara sokaklarda otomobille dolaşırken Emrah Görmez ile karşılaştık. Araçlar durdu ve Emrah Görmez ile Melih K. göz göze geldi. Melih K.'nin gözleri doldu ve aracının penceresinden tabancayı çıkarıp, Emrah Görmez'e doğrulttu. Görmez de kendi silahını çıkarıp, Melih K.'ye doğrulttu. Bir anlık boşluğundan yararlanıp, Melih K.'nin elindeki tabancayı aldım ve araçtan indim. Tabancayı Emrah Görmez'e doğrultmadan, 'Emrah silahını indir hem namussuzluk yapıyorsun hem de karşımıza dikiliyorsun' dedim" sözleriyle olay anını anlattı.

Son sözleri 'Babamı vurmayın' olmuş! 16 yaşındaki çocuğun ölümünde kahreden detay

"ELİMDEKİ TABANCAYI ALIP AYAKLARINA ATEŞ ETTİ"

Bu sözleri söylerken, Emrah Görmez'in hala Melih K.'ye silahını doğrulttuğunu ifade eden Duman, ifadesinin devamında "Olayın daha çok büyümesini engellemek amacıyla Melih K.'den aldığım tabancayla havaya 2 el ateş ettim. Bunun üzerine Emrah Görmez tabancasını indirdi. Tekrar kullandığımız otomobilin sol koltuğuna oturdum. Emrah Görmez ise elinde silahla bekledi ve geri çekilmedi. Melih K.'ye 'Buradan gidelim' dedim ancak bir anda elimdeki tabancayı alıp, otomobilden aşağı inip, Emrah Görmez'e doğrultup, ayaklarına doğru 2 el ateş etti" dedi.

"BABAMI VURMAYIN" DİYE YALVARMIŞ

İzzet Duman, ifadesinde bu sırada Emrah Görmez'in oğlu Muhammet Hüseyin Görmez'in araya girip, 'Babamı vurmayın' dediğini de belirterek "O esnada Melih K.'nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri, Muhammet Hüseyin Görmez'e isabet edince yere düştü. Çocuk yere düştükten sonra Melih K., Emrah Görmez'e art arda ateş etti. Mermi bitince Melih K.'nin elindeki tabanca yere düştü. Melih K., tabancayı yerden alıp, yanına gittiği yerdeki Emrah Görmez'in başına defalarca kez kabzasıyla vurdu. Olayın ardından Melih K. otomobile bindi, olay yerinden uzaklaştık." sözlerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Baba Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne?
1000

Yorumlar (13)

Buğra Er:

KISAS MUTLAKA OLMALI

Yanıtla12322
Çınar Saraç:

Vallaha kral şunu söyleyim oto galeri işi yapanların hangisi temiz bir iş yapıyor hiç biri , birilerinin canı yanmış oda böyle yapmış

5779
Etkili Xxxx:

Bu araştırmalarda nile kanıtlanmıştır vuran kişi herzaman haklıdır yani davasında haklıdır doğru veya yanlış onu bilemem birisi birisine boşyere sıkmaz olan çocuğa olmuş adam ne yaşadıki acaba 16 yaşındaki çocuğa hiç acımadan sıkabilmiş çıkar yakında kokusu

12
Kenan Tepretoğlu:

bahsi geçen kadının ifadesi alınmamış mı, eğer namus meselesi ise gerçekten bunu yaparken ölümü de göze almış olmak lazım

Yanıtla1058
Özkan Bulut:

Çocuğa yazık olmuş babada pek hayra alamet birisine benzemiyor ama

Yanıtla463
Ocean Express cargo Ltd:

BU ÜLKEDE BİREYSEL SİLAHLANMA NDEN VAR ???????

Yanıtla955
sade vatandaş:

silahta mermi bitince tabancayla yaraladığı şahsa vurmaya devam ettiğine göre saldıran şahışta büyük öfke ve kin olmalı

Yanıtla142
Selami Demirtaş:

İnsanlar onuru gururu ve namusu için yaşamalı kimin eli kimin cebinde belli değil kim kimin karısı kim kimin kocası belli olmazsa namusu için çırpınan insanları böyle eleştirmek kolay bu eleştirenlere acaba eşi onu aldatsa kolay gelsin deyip çekip gidecekmi

Yanıtla312
Serkan Aygun:

İyi yapmış haketmiş

Yanıtla60
Dağıstan:

Çare aramanın başka yolları da var. Öfke kontrolünde geriyiz. Bir anlık öfke ne canlara mal oluyor , anlayın artık

Yanıtla03
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title