Haberler

Sosyal Medyada Silahlı Paylaşım, İki Kişi Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Karabük'te iki kişi, kent merkezinde silahla rastgele ateş açtıkları anları sosyal medyada paylaştı. Ekipler, görüntülerden yola çıkarak her iki kişiyi yakaladı ve silahı ele geçirdi.

Sosyal medyadan paylaştı, polis kıskıvrak yakaladı

KARABÜK - Karabük'te iki kişi kent merkezinde silahla rasgele ateş açtığı anları paylaşınca polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Gece yarısı Fevzi Çakmak Mahallesinde meydana gelen olayda silahla rastgele ateş eden ve o anları sosyal medyadan paylaşan 2 kişi Asayiş ekipleri tarafından yakalandı.

Sosyal medya üzerinden yapılaşan görüntülerden yola çıkan Asayiş ekipleri, Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması neticesinde olayın şüphelisi F.E. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı. Ayrıca ekipler tarafından yürütülen sanal devriye ve açık kaynak araştırmaları sonucu sosyal medya platformunda yayınlanan ve konu ile ilgili ilintili olup aynı silah kullanılmak suretiyle gerçekleştirildiği tespit edilen F.G isimli şahıs ile birlikte olaylarda kullanılan bahse konu silah ve silaha ait 9 adet dolu fişek ve 10 adet boş fişek ele geçirildi.

Her iki şahıs hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Güvenlik Karabük 3-sayfa Güncel Medya Olay Suç Olay Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title