Haberler

Su isteği ölümüne neden oldu: Genç adam dövülerek katledildi

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş'ta 29 yaşındaki Mesut Kazancı bir fabrika çalışanlarından su istedi. İşçi, Kazancı'ya bir bardak su verdi. Kazancı'nın bir daha su istemesi üzerine tartışma çıktı. Kavganın şiddetlenmesiyle 6 kişinin birden sopalarla saldırdığı Kazancı hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Küçük Sanayi Sitesi'nde, 29 yaşındaki Mesut Kazancı'nın su isteği hayatını kaybetmesine neden oldu. İddiaya göre, Mesut Kazancı, susuzluk nedeniyle Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve bir yerden su içmek istedi. Metal fabrikasında çalışan bir kişi, Kazancı'ya bir bardak su verdi. Kazancı'nın, bir şişe su daha istemesi üzerine iki kişi arasından tartışma çıktı.

6 KİŞİ SOPALARLA SALDIRDI

Tartışma kısa sürede büyüyerek, 6 kişinin Kazancı'yı sopalarla dövmesine neden oldu. Kazancı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak iki gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

AİLESİ ACI HABERİ SONRADAN ÖĞRENDİ

Olayın ardından Kazancı'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Aile, yoğun bakımda kimliği belirlenmeyen bir erkek hastanın bulunması üzerine acı haberi aldı.

Polis, olayın ardından 6 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti. Kazancı'nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi. Hayatını kaybeden Mesut Kazancı'nın 2 aylık bir bebeğinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Kahramanmaraş 3-sayfa Cinayet Şiddet Güncel Hukuk Yaşam Suç Şiddet Cinayet Suç Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Comolokko61:

Geelllll insan hayatına geellll sudan ucuz.

Yanıtla3511
CEZA :

Bazen depremi sorguluyor insan

01
Muhammet Akbulut:

idam yasası çıkmassa böyle haberleri daha çok izleriz...

Yanıtla29377
masteng aston:

23 yildir bunu yaziyoruzda kim ciksricak

00
CAN Işık:

Bune yaaaaa

Yanıtla2325
Martin Sikertel:

Lan yazıktır be! Susayan bir insana, bir canlıya su verip susuzluğunu gidermek kadar büyük bir mutluluk olabilir mi? Bırak iyilik yapmayı, bir de adamın canına kıymak ne demek? Gerçekçi gelmedi bana kimse kusura bakmasın; iki yudum su istedi diye kimse kimsenin canına kıymaz.

Yanıtla4233
3.DünyaSavaşı:

adamlar su vermiş zaten 2. suyu istemiş.Acaba 2. suyu isterken kötü söz mü kullandı veya 2. suyu istedi diye su veren kişi kötü mü konuştu...?

02
Martin Sikertel:

@3.DünyaSavaşı orasını zaten anladık da isterse 10 bardak içsin kardeşim; sudur bu neticede. Susuzluğu gidene kadar içsin, damacanayı bitirecek hali yok ya...

00
ABDURRAHİM ÖZKALDI:

Yeni nesiller bilmez. Bütün bu insanlık dışı vahşetler 20 küsür yıl önce yoktu. Yoktu. Ahlak çöktü. Ve ahlaklı olanlar çöküntünün altında kaldılar. Allah sonumuzu hayreylesin..

Yanıtla35199
Tampikoo:

millet kafayı yedi usta

Yanıtla1221
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title