Haberler

Arazi sulama tartışması silahlı kavgaya dönüştü! 3 akrabasını silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Kırıkkale'de bir tarım arazisinin sulanması konusunda akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. Akrabalarını silahla vurarak öldüren E.Ç. jandarma tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde bir tarım arazisinin sulanmasıyla ilgili çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. Olayda E.Ç. adlı şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Sulakyurt ilçesi Deredüzü köyündeki bir tarım arazisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Ç. ile Satılmış Cesur (69), İbrahim Cesur ve Satılmış Cesur arasında tarım arazisinin sulanması konusunda tartışma çıktı.

Arazi sulama tartışması silahlı kavgaya dönüştü! 3 akrabasını silahla vurarak öldürdü

3 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Tartışma sırasında E.Ç., yanında taşıdığı tabanca ile Satılmış Cesur, İbrahim Cesur ve Satılmış Cesur'a ateş etti. Kurşunların hedefi olan 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, saldırının gerçekleştiği tarım arazisinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Arazi sulama tartışması silahlı kavgaya dönüştü! 3 akrabasını silahla vurarak öldürdü

E.Ç., olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan, E.Ç. ile öldürdüğü şahısların arasında akrabalık bağı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sulakyurt Kırıkkale Güvenlik Jandarma 3-sayfa Olaylar Güncel Tarım Sudan Suç Olaylar Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Muhammed:

bu sefer doğuda olmamış

Yanıtla3936
Alkurt:

Irk aynı ama

12
Kenan Tepretoğlu:

tam ortası memleketin

02
Dağıstan:

Elektrik konusunda olur...

00
feyzettin calis:

Doguda olsaydi herkes cehalet derdi

Yanıtla854
Huseyin Gulbahce:

İdam şart.

Yanıtla441
Kenan Tepretoğlu:

İdam, idam, idam, öldürende dahil ailesinden 3 kişiyi kurşuna dizecek hukuk sistemi lazım ki toplum düzelsin, 3 e 3, kısas budur

Yanıtla2024
müfeyir Kaplan:

hep duğuda oluyordu eğitim tüm türkiyeye şart

Yanıtla333
Hasan Turk:

Haftada kaza cinayete kurban giden sayisi 20 den dusmuyor ama biz araplar icin yastayiz

Yanıtla1917
Kenan Tepretoğlu:

İlçenin adı Sulakyurt ama kıraç susuz arazi hep, çelişki var sanki

Yanıtla032
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title