Haberler

Tazminatını alamadığı eski iş yerine uzun namlulu silahla kurşun yağdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Sultanbeyli'de bir kişi eski çalıştığı kasap dükkanına, işten çıkarken tazminatını alamadığı için uzun namlulu silahla saldırdı. Saldırgan şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde eski iş yerine silahla ateş açan şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adil Mahallesi Bosna Bulvarı'ndaki iş yerine uzun namlulu silahla ateş açıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Tazminatını alamadığı eski iş yerine uzun namlulu silahla kurşun yağdırdı

İŞTEN ÇIKARKEN TAZMİNATINI ALAMAMIŞ

Şüphelinin, iş yerinin eski çalışanı M.S.G. (38) olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelinin, dükkan sahibi B.A. ile arasında alacak meselesi olduğu belirlendi. Şahsın, işten çıkarken tazminatını alamadığı iddia edildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Sultanbeyli İstanbul 3-sayfa Güncel Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

vatandaş osman :

Bir çalışan olarak söylüyorum, işçi ve işveren arasında devlet daima işverenden yana

Yanıtla92376
Ahmet a:

Her koşulda işçi haklı

00
Sebahattin Yakar:

aynen

00
orhan eren:

iste bu yuzden millet isyanda.

00
Serhat Çapar:

hicbirsey bilmiyorsun demektir. isci dava kazanma orani %95. iscinin imzaladigi hicbir evrak aleyhinde kullanilamiyor. bosanan es gibi sadece beyani yetiyor.

00
Uğur Bulut:

Ülkeyi be hale getirdiler yazıklar olsun ya helal sana işçi emekçi dayı

Yanıtla69250
Ahmet Erdoğan:

2 kişi arasındaki alacak verecek kavgasında ülkenin hali ile bağdaştırdın ya helal olsun

00
ahmet erol:

özel sektörde çalışanların haklarını gasp etmek için türlü türlü hilelerle yasalardaki boşluklari kullanıyorlar. iş davalarında mumkun mertebe 1 en fazla 2 durusmada karar verilmeli. iş verenin temyize gitme veya tekrar bilirkişi isteme hakkı iptal edilmeli. davalar yıllarca sürüyor. ve olan işçiye haklıya oluyor. alacağı para bu süre zarfında cok fazla deger kaybetmiş oluyor. is veren her zaman kazançlı çıkıyor. dava süresince işçinin alacağı parayı faize borsaya veya yatırım yapıp, işçinin parası tazminatı ile servetine servet katıyor. kaybeden hep işci oluyor. devletin tazminat vermeyip davayi kaybeden işverenlere tazminatın ve masrafların 10 katı ceza kesilse o zaman işveren nasil disipline gelir. Ama devleti yönetenler de bir işveren ne yazıktır ki. hepsi sirket sahibi.

Yanıtla14149
Özgür Sevindik:

Adamlar milyonları sömürüyor işçinin hakkını resmen fasp ediyor devlette buna gözyumuyor

Yanıtla13111
Kemal Aslan:

Adam hakli isveren tazminatini vermiyor mahkemeye veriyorsun mahkeme 3 seneden fazla suruyor işçi ne yapsin sonra neden isci bulamiyoruz diye isyan ediyorlar isveren sunu unutmasinlar isci olmasa para kazanamazlar yazik isci savunan hukumette yok hukumet her zaman isverenin yaninda ve yaninda olmaya devam edecek....

Yanıtla1481
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title