Haberler

Sarsıntı Türkiye'de de hissedildi! Suriye'nin Hama kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem

Güncelleme:
Abone Ol

Suriye'nin Hama kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntı Hatay, Gaziantep, Adana ve Şanlıurfa'da da hissedildi. Depremden kısa süre sonra 3,8 büyüklüğünde artçı sarsıntı yaşandı.

Suriye'nin Hama kenti 5,2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Deprem Türkiye'de de birçok şehirden hissedildi.

SURİYE'DE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Suriye'nin Hama kentinde saat 23.56'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Hatay'ın Yayladağı ilçesine 102,96 kilometre uzaklıkta olduğu belirtildi.

Suriye'nin Hama kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem

DEPREM TÜRKİYE'DE ÇOK SAYIDA İLDE HİSSEDİLDİ

Yerin 19,38 kilometre derinliğinde gerçekleşen şiddetli sarsıntı Türkiye'de Adana, Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde hissedildi.

ARTÇI SARSINTILAR OLUYOR

Depremden 8 dakika sonra saat 00.02'de 3,8 büyüklüğünde artçı sarsıntı yaşandı.

HATAY VALİLİĞİ: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Hatay Valiliği yaptığı açıklamada, depremden kaynaklanan olumsuz bir durumun olmadığını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "12.08.2024 Pazartesi saat: 23.56'da AFAD Başkanlığı Deprem Daire Başkanlığı'ndan alınan bilgi doğrultusunda Hama (Suriye)merkezli5.2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup , ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum olmayıp, 112 Acil Çağrı Merkezine herhangi bir ihbar gelmemiştir.Tedbir ve keşif amaçlı depremdenetkilenen Yayladağı İlçe Merkezi'ne AFAD Arama Kurtarma ekibi yönlendirilmiştir. Gelişmeler takip edilmektedir. Basına ve Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

Suriye'nin Hama kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Gaziantep Şanlıurfa 3-sayfa Güncel Suriye Deprem Adana Hatay 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Gjerj Kastoroiti:

Suriye komple yıkılsa bizdekileride alsa zerre uzulmem

Yanıtla8434
HAYAL MEYAL:

Osmaniyede de hissetik niye yazılmıyor osmaniye acaba

Yanıtla2966
Doğrucu:

Hakketiğinizi yaşıyorsunuz ondandır..

6830
Gökhan Ccc:

6 şubatta osmaniyeyi zor yazdılar şimdi mi yazacaklar

1230
Yasef Behar:

Iyiki bırı çıkıp Israel ı bu deprem için suçlamadı ??

Yanıtla6025
Ebu Huzeyfe:

Sizin gücünüz bebeklere yetiyor

1256
Sihirbazın Çırağı:

Şaka sanıyorsunuz değil mi ? Değil... On üçüncü Cuma geliyor otuz gün yirmi üç saat ve dakikalar kaldı. Kim maaşı hak ediyormuş, kim etmediği halde maaşları alıyormuş; kim yanındaki eşiyle mutlu olmayı daha çok hak etmiş, kim tırnaklarıyla kazıyormuş da bir türlü bulamıyormuş ilahî adalet hepsini dökecek meydana.

Yanıtla5717
Abidin Karadag:

Sizin oralardan bakınca ADIYAMAN adında bir şehir yok galiba. Ama Türkiye haritasında görünüyor. Adıyaman'da da hissedildi

Yanıtla1255
a o:

Adıyamanın yarısı yıkıldı, çok fazla kişiyi kaybettik akrabalardan. En çok da kuzenime üzüldüm. Okulunu dereceyle bitirdi, cumhurbaşkanlığına bile davet edildi zamanında. Saygılı bir çocuktu. Şimdi sadece bir rakam, sadece bir rakam, binlerce ölenln arasında sadece bir rakam olarak kaldı. Onun gibi binlercesi. Allah rahmet eylesin. En azından bu sirkten şehit olarak kurtulabildi.

00
Mengele:

Adiyaman suriyede degilmiydi

00
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title