Haberler

Şehit haberleri sonrası Suriye sınırına büyük sevkiyat yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlip kentindeki hava saldırısı sonucu 2 askerin şehit edilmesinin ardından Suriye sınırına büyük sevkiyat gerçekleştirdi. Konvoyda komandoların yanı sıra zırhlı araç ve mühimmat da yer aldı.

Suriye'nin İdlip kentindeki hava saldırısı sonucu 2 askerin şehit edilmesi ve 5 askerin yaralanmasının ardından sınır hattı sevkiyatları da hızlandı.

TANK VE KOMANDO SEVKİYATI YAPILDI

Hatay'ın Reyhanlı istikametine seyir eden büyük sevkiyatta Kayseri Komando Tugayı'ndan personel ile çeşitli birliklerden tank, ZMA, mühimmat ve malzemeler yer aldı. Askeri unsurların Suriye'deki üs bölgelerinde konuşlandırılacağı öğrenildi.

VATANDAŞLAR SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Askeri konvoyun geçtiğini gören Ali Demircan isimli vatandaş askerlere sevgi gösterisinde bulunarak Türk bayrağını salladı. Sevkiyatın devam edeceği öğrenildi.

AKŞAM SAATLERİNDE OBÜSLER GÖNDERİLDİ

Türkiye'nin çeşitli birliklerinden gönderilen çok sayıda obüs, zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar güvenlik önlemleri altında Hatay'ın Kırıkhan ilçesinden geçerek Suriye sınırındaki birliklere doğru hareket etti.

Şehit haberleri sonrası Suriye sınırına büyük sevkiyat yapıldı

Şehit haberleri sonrası Suriye sınırına büyük sevkiyat yapıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye İdlip TSK Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

Vatandaş:

Rabbim ayağınıza taş dedirtmesin inşallah

Yanıtla143
Bysmloc:

Allah yar ve yardımcınız olsun mevlaya amanet olun ebabül kuş larımız da yanınızda Şahadet Allah

Yanıtla121
Vatandas:

Amin Insallah

00
Mst:

Yaw

Yanıtla72
Amacı belli olmayan adam:

Ne yaw bir sıkıntımı var koç hayırdır

00
harput:

Allah yar ve yardımcınız olsun. ayağınız taşa değmesin.

Yanıtla01
ZZZ:

Hava sahası kapalı. Daha önceki operasyonlarda gözümüz olan İHA''ları kullanamıyoruz. Uçaklar nokta atışı yapamıyor. Ama Rus İHa''ları her hareketimizi izliyor. Yani o bölgede binlerce asker de yığılsa kör olarak savaşacağız. Allah emirle oraya giden askerlerin yardımcısı olsun.

Yanıtla01
KRT:

Allah yar ve yardımcınız olsun şehitlerimize mekanı cennet olsun AMİN

Yanıtla01
İBRAHİM KARADAĞ:

RABİM ASKERLERİMİZİ VE GÖVENLİK GÖÇLERİMİZİ ŞU CUMA SABAHI KORUSUN DIIŞ GÖÇLERİDE EBABİL KUŞ LARIMIZ ONLARA DERSİN VERSİN RABİM ASKEREİMİZ VE GÖVENLİK GÖÇLERİZİZİN YARDIMCISI OLSUN ŞEHİTLERİMİZDE ALLAH RAHMET EYLESİM MAKAMLARI CENNET OLSUN OLNARIN ŞAFATIN ABİZLERİDE NAYİ EYLESİN

Yanıtla01
gariban havacı:

allah ailesine sevdiklerine sabır versin

Yanıtla01
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title