Haberler

Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu'ndan acı haber

Güncelleme:
Abone Ol

Pankreas kanseri ile mücadele eden Survivor yarışmacısı, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayatını kaybetti.

Survivor ile tanınan, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. 7 yaşında bir kız çocuğu olan Hasan Yalnızoğlu'nun Bakırköy Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Pankreas kanseriyle mücadele eden Yalnızoğlu, özellikle "Survivor" ve "Anadolu Ateşi" dans gruplarındaki performanslarıyla tanınan tanınıyordu.

Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu'ndan acı haber

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Hasan Yalnızoğlu, Karacaahmet Şakirin Camii'nde yarın ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

ACUN ILICALI'DAN MESAJ

Acun Ilıcalı Hasan Yalnızoğlu'nun vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu'ndan acı haber

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar, İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastiğe başlayıp aynı zamanda futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunudur. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da kendini kanıtladı. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev aldı. 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi. Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu. 2013 yılında Şişli'de kendine ait bir spor salonu açmıştır. 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adındaki kişisel gelişim kitabını çıkardı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır. Yarışmayı 5. olarak tamamlamıştır. 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Pankreas Kanseri Pankreas Kanseri Hasan Yalnızoğlu 3-sayfa Magazin Yaşam Spor 3.Sayfa Magazin Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Selanikli vedat:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Yanıtla4412
Altay Bozkurt:

VAY BE HAYAT NEKADAR KISA!!! BIR VARSIN BIR YOKSUN, BOZOKLA TURABI BIR OLUP HASANA CEPHE KURMUSTU !! HASAN COK DISIPLINLI VE IYI NIYETLI BIR SPORCUYDU! ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN.

1164
Ne Demeli:

Amin.

082
Ismail Oktay:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla3270
Savas Ozturk:

Turabi bunu çok gömmüştü

Yanıtla2639
Koray GENÇ:

ALLAH rahmet eylesin güzel insandı beyefendi kişiliği vardı.

Yanıtla3235
Celal Ciydem:

Allah rahmet eylesin İnşaAllah çok üzüldüm.

Yanıtla3233
Edip Nilufer:

Dünya boştur bu kadar çabalamak gereksiz karnın doysun namerte muhtaç olma yeter

Yanıtla4191
Mehmet hakan Çelik:

Mekânı cennet olsun. iyi biriydi genç yaşta gitmesi çok üzücü

Yanıtla1167
Teymur:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsyn İnşAllah...

Yanıtla2145
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title