Haberler

Tacizci kaçtı vatandaş kovaladı! Çocuğa cinsel organını gösteren şüpheliye meydan dayağı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da bir parkta küçük çocuğa cinsel organının gösterdiği iddia edilen şüpheli çevredekiler tarafından fark edildi. Onlarca kişi tarafından kovalanan taciz şüphelisi kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yakalanan şüpheli feci şekilde darbedildi.

İstanbul Fatih'teki Topkapı Parkı'nda bir adam, oyun oynayan küçük çocuğa cinsel organını gösterdi. Durumu fark eden ailenin tepkisi üzerine çevredekiler tarafından dövülen şüpheli polis ekiplerine teslim edildi. O anlarda kameralar da kayıttaydı.

TACİZİ AİLE FARK ETTİ

Olay, geçtiğimiz hafta Fatih'teki Topkapı Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi parkta oyun oynayan küçük bir çocuğa cinsel organını gösterdi. Çocuğun yakınları ve çevredekiler durumu fark ederek, şüpheliye tepki gösterdi.

Tacizci kaçtı vatandaş kovaladı! Çocuğa cinsel organını gösteren şüpheliye meydan dayağı

TACİZCİYİ UZUN SÜRE KOVALADILAR

Kısa sürede toplanan kalabalıktan kaçmaya çalışan şüpheli, kovalamacanın ardından yakalanarak darbedildi. Aldığı darbeler sonucu kanlar içerisinde kalan şüpheli, yere yığıldı.

YEDİĞİ DAYAK NEDENİYLE AYAĞA BİLE KALKAMADI

Ayağa kalkmakta güçlük çeken şüpheliye, parktaki vatandaşlar tepki göstermeye devam etti. Yaşananlar kameralara yansırken, şüpheli olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Güvenlik 3-sayfa Hukuk Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

ERKAN ÇAMSARI:

Dayak yok arkadaslar kaçarken muz kabuğuna basmıştır Muzdan Allah razı olsun

Yanıtla10369
Halit:

merdivenden düşmüşte olabilir dayak yok

5217
Leven Ergün:

PİSLİK TOPLUMDAN ADAMMI ÇIKAR

27128
Murat Çetin:

Milletinde gözü dönmüş olay gerçek mi değil mi belli değil herkes vuruyor veya ben kendimce geçerli bir sebeb bulayım ozaman önüme geleni linç edeyim

Yanıtla4885
Musa Caliskanoglu:

Toplum baktı ki bu tür insanlar cezalandırılmıyor, devlet uğraşmasın diye kendileri işi hallediyor.

Yanıtla4116
ARSLANOĞLU Hakan:

Tacizcinin aynı suçu tekrar etmemesi için uygun sote bir yerde suç aletini yok etmeleri gerekirdi. Suç aleti yok olunca hem daha az ceza yer..

Yanıtla5108
aristoteles:

Eski Adalet bakanı küçüğün rızası varsa diyordu bı olay için digeride bir kereden birşey olmaz diyordu yanlıs anladı demekki bu sözlerden bu sahis

Yanıtla1240
ertugrul ceylan:

İşte geçenlerde biri de bana geldi alacağını istemeye sokakta sen ne diyorsun birader şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırdım ben teröristlere yardımda bulunmam sen ne diyorsun dedim 50 kişi 20 dakika tertemiz dövdüler adamı bir daha dükkanın önünden geçmedi.(ironidir.) Devlet hukuku bitip hamurabi kanunlarına geçersek adaleti kendimiz sağlarken adil olamayız.

Yanıtla538
Cihans:

Devlette hukuk nerde isliyor anlatta insanlar bilsin

226
ertugrul ceylan:

Sorun olan da o işlemiyor ki.

01
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title