Haberler

İş yerini basıp eski kocasını dövdü

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da eski eşinin iş yerini basan kadın, adamı tartaklayarak tokatladı. Mağdur Adem Kobal, "Eşim beni aldattığı için boşandım. Kendisiyle görüşmek istemediğim için uzaklaştırma kararı aldırdım. 'Benimle evleneceksin ya da seni yine cezaevine göndertirim' diye tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Ankara'da Y.K. isimli kadın, takılı olduğu eski eşinin çalıştığı dükkanı bastı. Saldırdığı eski kocasını darp eden kadının o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Çankaya'daki bir erkek berberinde meydana geldi. İddialara göre, 39 yaşındaki Adem Kobal, kendisini aldattığı gerekçesiyle boşandığı eşi Y.K.'nın takıntısı haline geldi. Sürekli tehdit edildiğini ve hakaretlere uğradığını ileri süren Kobal, son olarak da eski eşinin kendisini darp ettiğini söyledi. Yaşadıkları sebebiyle huzurunun bozulduğunu dile getiren Kobal, yetkililerden yardım istedi.

"BENİMLE EVLENİCEKSİN YOKSA SENİ CEZAEVİNE GÖNDERTİRİM"

Yaşadığı saldırıyla ilgili konuşan Kobal şunları söyledi: "Eşim beni aldattığı için boşandım. Ardından şiddetli olaylar yaşandığı için 6 ay hapis yattım. Kendisiyle görüşmek istemediğim için uzaklaştırma kararı aldırdım. Bana takıntılı olduğu için sürekli iş yerime geliyordu. 'Benimle evleneceksin, beraber yaşayacağız ya da seni yine cezaevine göndertirim' diye tehdit ediyordu. Sürekli buraya gelerek tehditlerde ve hakaretlerde bulunuyor.

"NEREDEYSE HER GÜN RAHATSIZ EDİYOR"

İş yerimde beni rezil edip küçük düşürüyor. 2 aydır neredeyse her gün rahatsız ediyor. Dükkanımızı bastı. Bana tekme ve tokat attı. Sürüklemeye çalıştı beni. Erkeğe şiddet olduğu zaman da aynı şekilde yasaların karşı tarafa uygulanmasını ve eşitlik sağlanmasını istiyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Politika Güvenlik 3-sayfa Ankara Güvenlik 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Orhan Dik :

bu kadına karşı yumruk atıldığında yasa kadına şiddet diyerek erkeği hapse atıyor yine...

Yanıtla6260
Ali baş:

Maalesef geldiğimiz durum bu. Kadın her zaman haklıdır sözünün perçinleşmiş hali. Kadına dokunan yanar.

Yanıtla6179
Selim Demir:

adam kurban kessin bence bunu bıraktığı için

Yanıtla3155
ibrahim kırtay:

maalesef bazı kadınlarda bu şekilde , şiddetin her türlüsüne karşıyız...

Yanıtla4120
Melih Bayrak:

yasalarimiz okadar boski içi erkek elini kaldirsa hapise gidecek.bir sürü psikolojik baskıya ugrayan erkek var.kurdu kuzuya bogduran sistem. erkekler aile yapısında resmen maskara olmuş vaziyette Rabbim iyi ahlaklı insanlara denk getirsin...

Yanıtla5114
Coşkun Kurt:

Erkeğe şiddete hayır..

Yanıtla3110
İlhan Fırat:

Erkege şiddete hayır

Yanıtla495
Zeynel öztürk:

Mahalle yanarken BİRİLERİ saçını tararmış.Müşteri de aynısını yapıyor. :)))

Yanıtla272
Mustafa Dursun:

Valla bana dokunmayana dokunmam ama milletin içinde de kimse kusura bakmasın dayak da yiyemem

Yanıtla462
Murat Kara:

Adam taraniyor şaşırdı ne yapsin

Yanıtla247
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title