Haberler

Taksici, aracına aldığı hemşireyi böyle taciz etti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da bir taksici sabah saatlerinde işe gitmek isteyen hemşireyi taciz etti. 50 yaşlarında olduğu iddia edilen taksici, genç kadını sözlü olarak taciz etmesinin ardından telefon numarasını almaya çalıştı. Tacize uğrayan kadın o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Antalya'da sabah saatlerinde işe gitmek için taksiye binen bir hemşire, şoförün tacizine uğradı. Bu duruma teki gösteren kadın, cep telefonu kamerasıyla tüm olan biteni kaydetti.

NUMARASINI İSTEYİP EVİNİ SORDU

50 yaşlarında olduğu iddia edilen taksici, genç kadını sözlü olarak taciz etmesinin ardından telefon numarasını almaya çalıştı. Bu durum karşısında neye uğradığını şaşıran hemşire, "Numaramı istediniz. Evin neresi diye de sordunuz?" diyerek şoföre tepki gösterdi. Şoför de "Kötü amaçlı demedim" diyerek kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Cep Telefonu Antalya Antalya 3-sayfa Güncel Kadın Yaşam Hukuk Antalya Hukuk 3.Sayfa Kadın Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

Aysegulll:

Benmi yanlış düşünüyorum acaba taksi çagırıp şöför koltugunun yanına oturmak ??? Hiç bir şekilde taksicinin yanına oturmam mesafe her zaman iyidir ne olursa olsun

Yanıtla611K
Damla Sengul:

sana mı soracaktı

18212
hakan sorgular:

zihniyete bak bunu düşünmek zorunda olman bile aslında durumu açıklıyor yazık

14228
Orhan kara:

aklı başında bir insan olduğunu gösterir

1440
Vatandaşın biri:

Arka koltuk denen bir şey var be kadın!

Yanıtla501K
Turanokten Okten:

Arka koltuğa neden oturmadın abla

Yanıtla32840
Dilek Usta:

Arka koltuk diye,ön koltuk tartışmaya gerek yok olmaması gerekiyor . Şu telefon numarasını sormak çok saçma. Ama ben tırnaklara takıldım , nasıl çalıştığını bilmiyorum hemşire olarak zor değil mi. Devamlı el yıkanır desekfeksiyon

Yanıtla28431
Büşra :

Aynen ben de tırnaklara takıldım. Kesinlikle yoğun bakım ya da ameliyathanede bu tırnaklarla çalışamaz. Bu tırnaklara eldiven dayanmaz.

146
mehmet:

hakkat o tırnaklar ne oyle. onlarla nasıl hemşirelik yapatırıyorlar. anlamak mümkün değil.

144
şeref saroğlu:

Aynen doğru söylüyorsunuz yorumlarda bir doğru sizin yorumunuzu

130
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title