Haberler

Gece kulübünde kız arkadaşının yanında saldırıp gözünde bardak patlattılar

Güncelleme:
Abone Ol

Taksim'de bir gece kulübünde kız arkadaşına sigarayla çarptıkları için 3 kişiyle tartışan genç kabusu yaşadı. Kavga sırasında gözünde bardak patlatılan yabancı uyruklu genç sağ gözünün görme yetisini yitirdi. Yakalanan saldırganlarsa adli kontrolle serbest bırakıldı.

İstanbul Taksim'de gece kulübünde kız arkadaşıyla eğlenen genç ile 3 şahıs arasında çıkan kavga kötü bitti. Kavgada gencin gözünde bardak patlatarak darbeden 3 kişi serbest bırakıldı.

SİGARAYLA KIZ ARKADAŞINA ÇARPTI

Geçtiğimiz 19 Mayıs Pazar günü saat 04.00 sıralarında Beyoğlu Taksim semti Şehit Muhtar Mahallesi'nde yaşanan olayda gece saatlerinde Fas uyruklu Anass E.H., kız arkadaşıyla birlikte gece kulübüne geldi. Çift burada alkol alıp eğlendiği esnada iddiaya göre 3 arkadaştan biri sigarayla Anass E.H.'nin kız arkadaşına çarptı. Ardından Anass E.H. ile şahıs arasında tartışma çıktı.

Taksim'de gece kulübü dövüş kulübüne döndü: Sigarayla çarpma kavgasında gözünde bardak patlattı

GÖZÜNE BARDAKLA VURDU

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine şahıs, gencin gözüne bardakla vurdu. Bardağın patladığı kavgaya, şahsın 2 arkadaşı da katılınca ortalık karıştı. Kavgada yere yatırılan genç, 3 şahıs tarafından dakikalarca öldüresiye darbedildi. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralı genci yaptıkları ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Yaşanan olayla ilgili gencin şikayeti üzerine çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, gencin ve görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu saldırgan şahıslardan gencin gözüne bardakla vuran kişinin Ömer Ç. (25), yerde darbedenlerin ise Osman G. (25), Erkan Ç. olduğu tespit edildi. Devam eden çalışmalarda şahıslar, Hacıahmet Parkı üzerinde kıskıvrak yakalandı.

Taksim'de gece kulübü dövüş kulübüne döndü: Sigarayla çarpma kavgasında gözünde bardak patlattı

SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinde, gencin kendilerine küfrettiği için aralarında kavga çıktığını söyledikleri öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 1 suç kayıtlı Ömer Ç., 9 suç kayıtlı Osman G. ve 5 suç kaydı olan Erkan Ç. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye "kasten yaralama" suçundan sevk edilen 3 şahıs adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAĞ GÖZÜ GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ

Kavgada yaralanan Fas uyruklu Anass E.H. ise ifadesinde, arkadaşı ile birlikte eğlenmek amacıyla eğlence mekanına gittiğini, burada bir müddet eğlendikten sonra mekan içerisinde müşteri olarak bulunan üç şahıs ile sözlü tartışmaya başladıklarını daha sonradan bu şahıslardan birisinin sağ gözüne denk gelecek şekilde bir cisim ile yüzüne vurduğunu, gözünün kanadığını ve iç kısmında yırtık oluştuğunu, bu darbe sonucu yere düştüğünü ve yerde de 3 kişinin kendisini darp etmeye devam ettiğini, bu olay sonucunda sağ gözünde görme yetisini kaybettiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Taksim Kavga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Adem Sakar:

O kadar suç kayıtları var adamların adamlar birinin gözünü kör etti ama serbest kaldılar.. yani adam ölse 1 hafta yatıp çıkardı herhalde adalet nerde ?

Yanıtla057
MEHMET ŞAFAK:

"Adaletin sönmüşlüğü mazluma kan, zalime gün doğurur" Malesef kanundan korkmayanlar, devletin de yasaların da onlardan yana olduğunu iyi bilmektedirler. Dolayısıyla bunun gibilerin artarak çoğaldığını her gün teyit eder hale geldik. Bu ayıp milletin degil, ülkeyi yönetenlerindir. Caydırıcı önlemler almadıkça, Vatana irza namusa huzura uzanan eller cogalmaktadir

020
Emre emre:

Maşallah adamlar Terminatör gibi 9 suç kaydı var,adamın gözünü kör ediyor hani yüce yargımız,Terliği bile suç aleti sayıyordu? eee bardak,velevki bu bardak adamın gözüne değilde boyun bölgesindeki damara gelse,ölse o zaman suç,ama gözü kör oldu ve 9 suç kaybı var serbest,teşekkürler Adalet sistemimiz,bu adamlar yarın öbür gün 10.suç kaydında başka birinin canını yaktığında o zaman aaa böyleydi deriz.

Yanıtla218
aRMa 1979:

Cok guzel olmuş harika

Yanıtla151
Yargı Dağıtır:

Adamların yaşadığı yerde gecekondu , sanırsın fakir fukara ama gece kulübünde yer içer eğlenir yetmez adam çarpıp kör ederler.

Yanıtla09
Kralçıplak:

O zaman değiştirin anayasayı kanununları, adamı kör et ifade ver çık dışarı, böyle olunca herkes kendi adaletini kendi sağlamalı

Yanıtla07
Kralçıplak:

Adalet bakanı istifa etmeli

Yanıtla07
Kadir Tokay:

Kanun olmayan ülkede yaşanmaz ama ne yapacağız nereye gideceğiz ki?

Yanıtla00
hakan yavuz:

Türkiye’de işlenen bir çok suçun cezasız bırakılması toplum vicdanını yaralıyor ne yazık ki…

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title