Haberler

Taksi parasını ödemeyen kadından ağızlara açık bırakan sözler: Ben rezillik duygusunu hissetmem

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da taksiye binen bir kadın bin 766 lira tutan taksi ücretini ödemeyi reddetti. Duruma tepki gösteren taksici, kadına "Seni rezil etsem yeter" dedi. Kadın ise "Beni rezil etmen umurumda değil, ben o duyguyu hissetmem" yanıtıyla şaşkına çevirdi.

İstanbul Esenyurt'ta kayda geçen görüntülerde havalimanına gidip dönen bir kadın, bin 766 lira tutan taksi ücretini ödemeyince tansiyon yükseldi. Birbirinden farklı konuşmalarıyla garip tavırlar sergileyen kadının taksiciye söyledikleri ise "Pes" dedirtti.

Taksiciler ile müşteriler arasında pek çok nedenden dolayı tartışma çıkarken bunlara bir yenisi daha eklendi. Bulunduğu konuma taksi çağıran kadın, havalimanına kadar gittikten sonra aynı araçla tekrar Esenyurt'a kadar döndü.

TAKSİMETRE ÜCRETİNİ ÖDEMEYİ REDDETTİ

Belirttiği adrese bırakılan kadın, taksiden ineceği sırada taksimetre ücretini ödemeyi reddedince ortalık karıştı. Taksi sürücüsü ise çabaları yetersiz kalınca çareyi o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetmekte buldu.

"BENİ REZİL ETMEN UMURUMDA DEĞİL, O DUYGUYU HİSSETMEM"

Taksici, kadına "Seni rezil etsem yeter" sözleriyle tepki gösterdi. Kadın ise "Beni rezil etmen umurumda değil, ben o duyguyu hissetmem" yanıtıyla şaşkına çevirdi.

GARİP TAVIRLARINA KİMSE ANLAM VEREMEDİ

Birbirinden farklı konuşmalarıyla garip tavırlar sergileyen kadının yaptıklarına kimse anlam veremedi. Yaşananlardan geriye ise taksicinin cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Kaan Güler - 3.Sayfa

İstanbul 3-sayfa Sözler Yaşam 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

yanık kremi:

esenyurttan en uzak ilçe pendik arası 75 km git gel 150 km yapar.. 2015 egea 150 kmde 8,25 lt yakıt tüketir (şehir içi trafikte).. yakıtı da 50 liradan! hesaplarsak taksi 412 tl yakıt kullanmış.. 1766 - 412 dersek 1350 tl hadi bunun yarısını hizmet bedeli alsa tamam da 400 lira yakıt harcadığın yere 1350 lira fiyat biçmek insanı enayi yerine koymaktır!

Yanıtla24398
ERCAN GÜL:

O iş öyle değil. Aracın, amortisman gideri (3-5 yılda yenilenir.) sigorta, kasko, vergisini aya bölmeniz ve eklemeniz gerekiyor. Ek olarak plaka kiralık ise onu. Muhtemelen fiyatta gece tarifesidir.

25214
yanık kremi:

Savaş Beyciğim şimdi uçak biletine baktım.. 2.027 Km - 2 saat 30 dk - Pegasus, Türk Hava Yolları - İstanbul Havalimanından Düsseldorf Havalimanı hem de bugün tarihli hani son dk fiyatları uçmuş olması gerekir ya.. kaç tl olsa beğenirsiniz? 1735 tl :D taksici abimiz kaç istemiş 1766 tl.. söz savunmanın hakim bey benim diyeceklerim bu kadar.. :D

42134
Savaş Yıldız:

herşeyi bedava isteyen bir ülkede yaşıyoruz. almanyada 150 km için senden 500 Euro isterler. yani 20 bin TL

6783
yanık kremi:

tamam anlıyorum, muhtemelen aklımıza gelmeyen başka giderler de vardır ama tüm bu giderleri bir müşteriden almak istemiş abimiz.. :D ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum.. amaan ben 3 kazanıp 5 vergi ödeyim de kim ne yaparsa yapsın.. :(

7936
no NAME:

yurdum ınsanı en sevdıgı matematıkde o kadar ılerıdırki elıne bı kalem kaat alıp sektor farketmez hemencecık hesap edıverır.. osym sınavlarında matematıkde yuzbınlercebır sıfır cekılıyor o nasıl oluyor bın turlu anlamıyorum :)

961
yanık kremi:

vallahi no name ben de anlamıyorum.. :D 2009 mezunuyum, tüm bilgilerimin güncelliği o seneye ait bunu belirteyim.. geçenki yks tyt sorularını yayınlanınca çözdüm.. türkçe 36 d - 4 y sosyal 15 d - 0 y mat 12 d - 3 y fen 8 d - 4 y (kimya falan temelli unutmuşum) kitapçığın üstünde çözümlerim hesaplamalarım dahil yazıyor kanıtlayabilirim.. ama haklısın az önce bir adam 20 bin maaştan 3bin arttır 10 senede 360 bin krediye öde ev al diyordu yorumda.. :D benim hesap daha mantıklı değil mi? :D

117
Murat DOĞAN:

ulan taksi metre yazmış adam fiyatmı biçmiş yalandan ortalığı karıştırıp yok ticariler hep bunu yapıyor diye nara atıyoreunuz taksi metre ne yazmışsa onu istiyor hemen matamatik hesabı yapmışsın sen esnaf ol 10 şeyi 1 liraya ver bakalım veya maaşının yarısını al olmazmı

115
onur avcıoğlu:

Kafa pırıl pırıl :) madem sadece yakıt parasıyla oluyor bu iş o zaman yapsana bu işi? arabanın amorti edilmesi kazası arızası durak parası hiç yere gelen trafik cezası adamın sigortası yemesi içmesi yol-köprü ücretleri sigortası kaskosu eee amme hizmeti mi verecek adam? birde dalga geçer gibi uçak bileti üzerinden hesap yapmışsın belli ki hayatında hiç uçağa binmemişsin. O 1.700 TL bilet ücreti alan uçakta 300 tane yolcu oluyor üstelik o 1.700 tl ilk satılan biletler için sonlara doğru artıyor.

312
SadeceGerçekler:

Veyselciğim rumuz değiştirmişsin ama veysel yine bildiğimiz veysel:)))) nasıl bu kadar antipatik olabiliyorsun hayret:)))

04
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title