Haberler

Taksinin altında kalan İbrahim öldü! Vicdanına yenik düşen sürücü 1 saat sonra teslim oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da taksinin çarptığı Suriye uyruklu İbrahim el-Ahmed yaşamını yitirdi. Kaza sonrası kaçıp 1 saat sonra teslim olan Muhammed Hakan D. "Refüjdeki çocuk birden önüme çıktı. Çarptıktan sonra korktuğum için kaçtım" dedi.

Kaza, 27 Nisan günü saat 16.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Solaklı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Muhammed Hakan D. yönetimindeki taksi, Karataş Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Suriye uyruklu İbrahim el-Ahmed'e çarptı. Küçük çocuk yaralanırken, sürücü ise kaçtı. Kaza ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN İBRAHİM HAYATINI KAYBETTİ

Özel otomobille hastaneye kaldırılan İbrahim el-Ahmed, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından İbrahim el-Ahmed'in cenazesi, ailesi tarafından teslim alınıp, defnedilmek üzere Suriye'ye götürüldü.

Taksinin altında kalan 4 yaşındaki İbrahim öldü! Kaçan sürücü 1 saat sonra vicdanına yenik düştü

"KORKUP, KAÇTIM"

Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlatırken, Muhammed Hakan D. kazadan 1 saat sonra emniyete giderek teslim oldu. İfadesinde, "Refüjdeki çocuk birden önüme çıktı. Çarptıktan sonra korktuğum için kaçtım" diyen taksi şoförü, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Muhammed Hakan Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

mahmut kemal :

Belki kaçmasan hastaneye yetiştirsen çocuk kurtulacaktı çocuk seni yemek mi istedi neden korktun yalancı katil.

Yanıtla4413
Mira Suit Konaklama:

Kardeşim benim adamın kaçmasını savunmuyorum ama ORASI ADANA LİNÇ EDERLERDİ ADAMDAN BİLDİGİ İÇİN KORKUP OAN PANİKLE KAÇMIŞ , keşke kaçmayın hemen kaldırıp arabaya atıp hastaneye götürseydi

113
uğur altınay:

birden yola çıkıyor araç hızı normal görmesi imkan yok Allah kazadan korusun diyoruz ama görünmez kazadan özellikle korusun :(((( vefat eden çocuğa da Allah rahmet ailesine sabır versin :(((

Yanıtla020
Murat Yılmaz:

Kaçmayıp hemen polisi arasaymış keşke. Zaten şoförde hiçbir kusur yok, kamera kaydı da var. Beraat ederdi zaten. Ama bu tip durumlarda tutuklama olayı artık bitmeli…. Vefat eden çocuk için Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır dilerim.

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title