Haberler

Tarsus'ta dehşet: Tartıştığı 2 kadından birini öldürdü, diğerini ağır yaralayıp intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir şahıs, kavga ettiği iki kadına kurşun yağdırdı. Kadınlardan biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. Şahıs, aynı silahla başına ateş ederek canına kıydı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir şahıs tartıştığı 2 kadından birini öldürdü, diğerini ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti.

Tarsus'ta dehşet: Tartıştığı 2 kadından birini öldürdü, diğerini ağır yaralayıp intihar ettiFeriye Gözüala

KADINLARDAN BİRİNİ ÖLDÜRÜP DİĞERİNİ AĞIR YARALADI

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeni Mahalle'de Çetin G. (36), henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Feriye Gözüala ve H.G. İsimli kadınlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çetin G., yanında taşıdığı silahla iki kadına ateş etti. Feriye Gözüala olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan H.G. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tarsus'ta dehşet: Tartıştığı 2 kadından birini öldürdü, diğerini ağır yaralayıp intihar ettiÇetin G.

OLAYIN ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

Olay yerinden uzaklaşan Çetin G., 100 metre ileride aynı silahla başına ateş ederek intihar etti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Politika Olaylar 3-sayfa Mersin Tarsus Güncel Kavga Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Adem Sevindik:

Silahı Nereden almış bakanlıktan mı manavdan mı bireysel silahlanma ve kaçak giren silahlarla ilgili bir yaptırım yok UYUMA İÇİŞLERİ BAKANI Ülkede can güvenliği yok bunu sağla

Yanıtla840
Abuzer Sever:

Ateşi bol olsun...

Yanıtla731
Abdurrahman Kaplan:

ya kıskançlıktır yada ahmaklıktır... ikisideiyi değil... keşkeölen olmasaydı... üzgünüm çok üzgünüm bir insan ne umutlarla yaşama bakarken bir cansıl dilsiz ve kör bir kurşuna kurban gitmek... çok ama çok acı.

Yanıtla421
Sihirbazın Çırağı:

Rabbı olan Allah'ına kaçarak bu dünya yargısına hesap vermekten kendini kurtardı. Artık şehit olmalarına vesile olduğu kişilerle birlikte cennet bahçelerinde rablerinin nimetlerinin sevinçlerini yaşayacaklar. Şehit ettiği cennetlik oldu, şehit olmasına vesile olduğu ve cennete girmesine sebep olduğu için kendisi de cennetlik oldu. "Sebep olan yapan gibidir", kim neye sebep olursa, vesile olursa bir misli karşılığı kendisi için vardır...

Yanıtla192
isa yatar:

Ülkede istisnasız her gün böyle cinayetler oluyor.çok acayip bir ülke oldu.ceza da yok öldüren biraz yatıp çıkıyor.yani ne olacak sonumuz bilemiyoruz.

Yanıtla014
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title