Haberler

Teksas'ta öğretmen, cinsel saldırıya uğrayan genç kızı kurtardı

Güncelleme:
Abone Ol

Teksas'ta bir ortaokul öğretmeni olan David Garza, evinin dışında saldırıya uğrayan 15 yaşındaki bir kızı kurtararak kahraman ilan edildi. Gece yarısı otobüsten inen genç kızı takip eden bir adam, kızı saldırmaya başladı. Ancak, öğretmen Garza'nın yardım çığlıklarını duyup silahını alarak dışarı çıkması ve adamı uzaklaştırması sonucu kız kurtarıldı. Polis, saldırgan hakkında bilgi topluyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Teksas'ta bir ortaokul öğretmeni, evinin dışında saldırıya uğrayan 15 yaşındaki bir kızı kurtararak kahraman ilan edildi.

28 Temmuz gecesi saat 00:30 civarında, Houston'da bir otobüsten inen genç kız, bir apartman kompleksine kadar takip edildi. Öğretmen David Garza, kızın yardım çığlıklarını duyunca hemen harekete geçti.

Garza, pencereden baktığında bir adamın yerdeki kıza saldırdığını gördü. Hemen silahını alıp dışarı çıktı. Saldırganın kızı saçından tuttuğunu fark eden Garza, silahını doğrultarak adamı uzaklaşmaya zorladı.

Güvenlik kamerası görüntüleri, Garza'nın üstsüz bir şekilde verandada durup saldırgana bağırdığını gösteriyor.

Komşular, Garza'nın müdahalesi olmasaydı durumun daha kötüye gidebileceğini düşünüyor. Garza, daha önce de benzer bir durumla karşılaştığını ve yine aynı şekilde davranacağını söyledi.

Polis, siyah kapüşonlu sweatshirt, mavi kot pantolon ve beyaz spor ayakkabı giyen saldırgan hakkında bilgi topluyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Teksas'ta öğretmen, cinsel saldırıya uğrayan genç kızı kurtardı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Kahraman İlan Güvenlik 3-sayfa Teksas Dünya Hukuk Polis Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Hakan TOĞRUL:

Türkiyede olsa silah bulundurmaktan soruşturma açılır

Yanıtla13126
osman Nat:

Amerika da yasal olarak marketlerden silah alinabildigini biliyorsundur sanirim, her ülke kendine göre yasalari kanunlari var, Amerikada serbest avrupada yasak

17
Hek Tor:

Türkiye'de silah bulundurduğu için hakkında soruşturma açılan bir tek kişi göster, dişlerimi kırayım... Ancak adam öldürdükten sonra yapılıyor o işlem.

26
Ceyhun Tarı:

Adamlar halkına değer veriyor her abd vatandaşı silah alıp kendini koruma hakkı var değişmez yasa kapsamında haklı olup kullandığı silahı devlet geri alamıyor

Yanıtla741
Adil ÖZDEMİR:

Ancak arada şöyle bir fark var. Bizde beline silah takan kendini kurtlar vadisinde başrol sanıryor.

020
Sihirbazın Çırağı:

Türkiye darbeler ülkesi, darbe yaptırdığı personelin güvenliğini düşünür de yine vatandaşının rahatça silahlanmasına izin vermez bu ülke... çünkü kendi darbelerine karşı vatandaşın hiç bir güvencesi kalmamalıdır ki sözü geçerli kalsın tüm hatalarına, ihanetlerine rağmen vatandaş gak guk edemesin... Misal sahte bir pandemide aşı dayattığı zaman vatandaş silah çekip höt diyemesin.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title