Haberler

Tekzip Metni

Güncelleme:
Abone Ol

04.01.2024 Tarihinde Show Haber 'de ''Pendik'te boşanma aşamasındaki avukat, eşinin ailesini darp etti ' adı altında yayınlanan ve internet sitesinde eşim Büşra'dan boşanmak istemediğimi ve bu nedenle evini bastığım şeklinde yalan haber yapılmıştır.

Eşim Büşra'dan boşanmak için dava tarafımca dava ikame edilmiş ve kendisinin istemesi nedeniyle dosya işlemden kaldırılmıştır. Olay günü, kiraladığımız evin başkasına satılması nedeniyle kişisel eşyalarımı almak ve evi alan eve zarar verildiğini bildirdiği için boşaltılan eve gittim. Eşim Büşra ve ailesi, evi tahliye ederken her tarafa çamaşır suyu dökmüşler, evin mutfak tezgahını kırmışlar ve evin muhtelif yerlerine zarar vermişlerdir. Bunun tespitini yaparken, eşim Büşra'nın babası ve kardeşi nacak diye tabir edilen aletle benim evimde bana saldırmışlar, kolumdaki saat parçalanmıştır. Aynı şekilde yanımdaki arkadaşın eli kesilmiştir. Söz konusu saldırı nedeniyle meşru müdafa hakkı kullanılmış ve ilgililer hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Belirtildiği üzere, şiddete ve saldırıya maruz kalan ve mağdur olan benim. Eşime şiddet uyguladığım ve boşanmak istemediğim yönündeki haberlerin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Kişilik haklarıma saldırı niteliğindeki yalan haberlerinizin bu şekilde düzeltilmesini ve tekzip metninin söz konusu yayınlarda okunması rica ederim.

Saygılarımla.

Murat Han Kılıç

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Pendik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title