Haberler

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 15 araç birbirine girdi, 7 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

TEM Otoyolu'nda 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Olay yerine hemen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada 7 yaralının olduğu öğrenildi.

TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkisinde 15 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye ulaşan ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

ZİNCİRLEME KAZA TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

Kaza TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkisinde Ankara istikametine giden yolda gerçekleşti. Seyir halindeki araçlar sebebi henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı. Zincirleme kaza nedeniyle trafik kilitlendi.

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 15 araç birbirine girdi, 7 kişi yaralandı

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yoldaki araç kuyruğu her geçen dakika uzarken 15 aracın birbirine girdiğini gören diğer sürücüler ise ekiplere ihbarda bulundu. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan 7 kişinin olay yerindeki ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

ARAÇLARDAN BİRİ YOL ORTASINDA YAN YATTI

Araçlardan birinin yan yattığı görülürken itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak başka bir olayın yaşanmaması için uğraştı. Kazadan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçeşehir Bahçeşehir İstanbul İtfaiye 3-sayfa trafik Ankara Güncel Yaşam Polis Kaza Kaza Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ekolojixx a:

Bağcılarda doğup büyüyen yetişenlere ehliyet ruhsat verilmemeli ,bertaraf edimeli yoksa sonu gelmez trafik trajedilerinin

Yanıtla723
Ümit Tek:

bu tür kazalar yakın takip den kaynaklanıyor

Yanıtla020
YalancıSavar:

Son 15 yılda araç sayısı kat kat arttı. Yeni yollar yapılmamış olsaydı. hadi yol yaptı da falan diye laf söyledikelri yollar yapılmasaydı, Hindistan trafiği gibi olurdu ülke.

Yanıtla310
Nuri Aga:

Zincirleme kazaların büyük çoğunluğu araç takip mesafelerinin olmaması. Ancak araya mesafe koyuyorsun bazı dingiller hiç gereği yokken bodoslama dalıyorlar araya.

Yanıtla03
Samarpan Bhav:

Milletde ya ehliyet yok ya sürücü kursları işe yaramıyor

Yanıtla02
Mehmet Duran:

Bugün olan ilginç kazada sayılar dikkatinizi çekti mi ?? Ankara yönünü bilmem de sayılar ilginç ha bazı sitelerde 5 diye yazıyor. Gün, ay olarak birlikte yazarsanız 15.07.2024 yani 15 Temmuz 2016'ya bir subliminal mesaj var, 4 gün kaldı. 15 Temmuz'dan 2 hafta önce olması da ayrı bir konu

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title