Haberler

THY uçağında olay çıkaran yolcu tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

THY'nin İstanbul-Londra seferinde kabin ekibi ve yolculara karşı saldırgan tavırlar sergileyen ve hakaret eden B.G., Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Londra seferi öncesinde yerinin değiştirildiğini iddia ederek kabin memurlarıyla tartışarak kriz çıkaran ardından da uçağın duvarlarına vurarak kabin memurlarına hakaret eden B.G. tutuklandı.

"BANA DOKUNAMAZSIN, 10 TANE FABRİKAM VAR"

THY'nin İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağında rutin bir işlem nedeniyle yolcu B.G.'nin arka sıradaki koltuğa geçmesi istendi. B.G. ise bunun üzerine kabin ekibine saldırgan tavırlar sergileyerek hakaret etti. Polis çağrılmasına rağmen sakinleşmeyen yolcu "Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var" ifadeleriyle gündeme geldi. THY Basın Müşaviri Yahya üstün yolcunun kara listeye eklendiğini ve uçağa maddi hasar verdiği için hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.

TUTUKLANDI

THY'nin 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran B.G. kara listeye alınmıştı. B.G. hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Mala zarar verme' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. B.G. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Gaziosmanpaşa İstanbul 3-sayfa Londra Ulaşım Hukuk Yaşam Ulaşım Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Murat Celik:

Çok süper olmuş Harika olmuş aklı başına gelir inşallah

Yanıtla8454
ersin avseren:

Görüntüleri görünce yok böyle birşey dedim.....İyi olmuş adelet yerini bulmuş...

Yanıtla5338
Vatandaşın biri:

Ohhh polise bağırmak neymiş, akıllanır öğrenir.

Yanıtla8273
Orhan Göksel:

10 tane fabrikası varmış yani parası var 1 aya disarda

Yanıtla18192
İsmail Yigit:

Merak ediyorum ne kadar ceza alacak. Ona göre cezası yoksa biz de aynı davranalım bağırıp çağırıp herkesee hakaret edelim dediğimizi yaptırmak için bu olayı da referans gösterelim .

Yanıtla12125
Ö AKGÜN:

paran yoksa yapma bence

00
Halil yılmaz:

İdam edilecek hali yok. Mala zarar verme falan gibi suçlardan ufak bi ceza alır alır ve adli kontrol şartıyla serbest kalır. THY bu şahsı kara listeye alır bir daha THY uçaklarıyla uçamaz

00
Siranuş Nermer:

naralar savuruyo, uçak eşkiyasımıymış

Yanıtla1117
Kenn:

Böyle güzel haberler duyunca ne mutlu oluyoruz hep böyle güzel haberler yayınlayın

Yanıtla397
Uğur Serhildan:

10 tane fabrikanda olsa cezaevinde haftalık bir defa yapılan kantinde en fazla 2500 TL kullanabilirsin .. ??

Yanıtla375
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title